Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duty

Co mam robić?

Polecane posty

Mam 18 lat. Zwykle podobali mi sie faceci. Ostatnio też Zerwałam z jednym ale nie oto chodzi. Zawsze po lekcjach w pionntki mam zajęcia dodatkowe ktore odbywają sie w szkole. Akurat robiliśmy ozdoby dla rodziców z okazji występu ( święta) Wtedy przez drzwi weszła dziewczyna. Widziałam ja już wcześniej ale nie zabardzo wychodziło nam nawiązywanie kontaktów. W każdym razie to było dziwne bo spodobała mi sie tak jak na widok jakiegoś przystojnego chłopaka. Ostatecznie razem klejilysmy ozdoby świąteczne i takie Ala wianki ktore miały być dla rodziców. Trochę rozmawiałyśmy...a ja cały szas miałam ochotę ja pocałować. Odwiedzić sie o niej wiecej. W domu zdążą mi sie o niej pomysleć tak nie jako koleżance ale jako kimś wiecej. Zdażało mi sie śnić o tym ze kocham sie z jakąś dziewczyną ale nie brałam tego na poważnie. Kiedy powiedzałam to mojej mamie w charakterze co by było gdyby. Ta wyśmiała mnie uwaga że takie żeczy nie zdążają sie w naszej rodzinie. Pytała czy to przez mojego przyjaciela który jak chodziłam do drugiej klasy wyznał mi że jest bi. Odparłam że nie. Ta się tylko śmiała...kiedy porażka kolejny prubowałam pogadać o tym z mamą ta uznała że nie chce otym gadać. Że u innych to toleruje ale nie w swojej rodzinie. Potem zaczęła gadać że coś jest nie wpozątku skoro ludziom podoba sie ta sama płeć. Ona! Kobieta która mówiła że nie miała nic przeciwko temu. Pamietam ze jak kiedyś ( dawno w ubiegłe święta ) zapytałam ją o to co by myslał tata gdybym była z dziwczyną. Powiedzała że sądził ze mi przejdzie a ona sama że nie miała by nic przeciwko. To wszystko coraz bardziej mnie męczy. Nie wiem co mam myśleć ani co robić. Proszę doradźcie. Mam z tym iść gdzieś? Jeśli tak to do kogo? Jeżeli robię błędy to przepraszam ale mam problemy z pisownią przez dysleksje lub dysortografie. Hehh...muszę przypomnieć sobie te definicje...

Gość gość
mysl tak do mej pipki pasi tylko meski fiut i meski jezyk i po sprawie inne myslenie to glupota wynikajaca z nudow i gupoty .:-D :-P