Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem zachowałam się nie tak jak powinnam?

Polecane posty

Gość gość

Bo mi tak wypomnieli moi rodzice. Jestem już dorosła, ale poszlismy razem na wigilię do rodziny. No i siedzieliśmy tam kilka godzin, ja juz miałam trochę dość, część gości zbierała się juz do domu, a ja powiedziałam,ze w takim razie pojde z nimi bo jeszcze umówiłam się z chłopakiem. pożegnałam się i poszłam po jakiś 3 godzinach, oczywiście juz po wigilii ijk pogadalismy trochę. POtem rodzice mi zrobili o to wyrzuty. Drugim razem goście przyszli do nas i siedzieli 8 godzin prawie. Ja siedziałam z nimi prawie cały czas, ale co jakiś czas np. co jakas godzine ,szłam do pokoju na kilka minut bo np. chcial oddzwonic na zyczenia i do nich wracałam za chwile. Zachowałam sie faktycznie z jakimś nietaktem?

Gość gość
bez przesady. ile mozna siedziec przy stole z rodzina. zachowalas sie taktownie.

Gość gość
Ja w ogóle uważam, ze te 8 godzin to siedzieli zbyt dlugo bo przyszli około 14, a byli do prawie 22. I i tak ledwo z nimi usiedziałam, wiec czasem szłam do pokoju, ale zaraz wracałam do nich

Gość gość
Zachowałaś się jak należy , a ci goście przesadzili, jak można tyle godzin siedzieć u kogoś!