Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hahaha niezle pojechalyscie po tym badziewiastym wozku Anex

Polecane posty

Gość gość

brawo dziewczyny , wozek juz jest spalony ze tak powiem

Gość gość
Wyjasnij, co oznacza badziewiasty?

Gość gość
a ty taka ulomna ze z wiki skorzystac nie potrafisz :) badziew to rzecz tandetna, źle wykonana, bezwartościowa

Gość gość
11:30 to ty jestes ulomna. Pytam w kontekscie tematu. Co znaczy, ze wozek jest badziewiasty. Idac dalej, przedstaw wady tego wozka. Tak sie plujecie o ten wozek, to w koncu wyjasnijcie na czym polega badziewiastosc tego wozka. W tych czasach chyba wozek nie musi byc super wytrzymaly, skoro zakupy wozi sie teraz samochodem. Badziewiasty, czy tez nie, kazdy wozej sie sprawdzi na powolnym spacerku.

Gość gość
Proponuję, żeby tak właśnie robić z każdą kryptoreklamą. Skoro jakiejś firmy nie stać na normalną reklamę, tylko wcina się nam w normalne tematy, to znaczy, że produkt, który usiłują nam zareklamować źle się sprzedaje. Skoro źle się sprzedaje, to znaczy, ze nie jest dobry.

Gość gość
acha czyli wozek nie jest super wytrzymaly :)

Gość gość
Ja zupełnie nie wiem o co chodzi. Ja wybrałam ten wózek w sklepie . Doradził mi go sprzedawca i mówił, że jest ok. Podzielam jego zdanie bo sprawuje się cały czas ok. Patrząc na to forum ludzie jakieś głupie wojny pisemne prowadzą. Ja mogę model Sport polecić.

Gość gość
W zyciu tego wózka w sklepie nie widziałam ! Ogólnie nigdy o nim nie słyszałam przed kafeteria.

Gość gość
Wózek sprzedaję się bardzo ale to bardzo dobrze. A najlepsza reklama to pójścia na spacer do parku w Warszawie. Co drugi wózek to Anex Sport. Sama mam i bardzo jestem zadowolona. I nie robię tu reklama a stwierdzam fakty :-)

Gość gość
gość dziś Wiesz, ze jesteś tragicznym marketingowcem? :D

Gość gość
Jestem z Warszawy. Mam dziecko w wieku wózkowym i w życiu tego wózka nie widziałam:)

Gość gość
Ja również jestem z Warszawy. Kupiłam wózek Anex Sport w sklepie Dudek na Woli. 7 miesiecy temu. Jestem zadowolona i nie powiem złego słowa na ten wózek. Bardzo duža gondola i wygodna spacerówka. Mogę się wypowiadać na jedo temat w samych superlatywach. Polecam

Gość gość
Przynajmniej nie wygląda jak te inne przypominające wózki na zakupy w supermarkecie