Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamtogdzies

Nie obchodzi mnie już ani mój wygląd ani innych dziewczyn. Reakcja chłopaka

Polecane posty

Gość Mamtogdzies

Jesteśmy razem 4 lata, ogólnie bardzo dobrze między nami się układało, jednak on sprawił mi przykrość i od tego czasu mam gdzieś swój i innych dziewczyn wygląd, nie chce mi się starać, wprost mu powiedziałam że już nie zależy mi na tym żeby mu się podobać. Przestałam dbać o wlosy, które z resztą następnego dnia po tym zajściu i mojemu postanowieniu obcielam, przestałam dbać o cerę, zakładam jeszcze bardziej workowate ciuchy, zaczęłam jeść więcej rzeczy które lubie w ilości jakiej chcę, nie zwracam też uwagi na inne dziewczyny. Podsumowując mam wszystko w d.... Reakcja chłopaka. Powiedział że to nie w porządku, czemu to robię i dlaczego, uważa że chce żebyśmy się rozstali a wcale tego nie chcę, po prostu nie chcę mi się już dbać o siebie, nie chcę mu się już podobać, nawet nie widzę sensu żeby się starać, skoro pokochał mnie za charakter to co do tego ma mój wygląd? Mi jest lżej, łatwiej jemu z resztą tez będzie bo nie będę już narzekać na swój wygląd ale on mimo wszystko niezadowolony. Czemu? Jemu przecież będzie łatwiej i mi będzie łatwiej. Nie wiem czemu narzeka.

Gość gość
Dla facetów bardzo ważny jest wygląd, szybko cię zostawi...

Gość gość
Brawo! Najlepiej być sobą i nie udawać kogoś innego!

Gość Mamtogdzies
Przestałam jedynie dbać o swój wygląd, i mam gdzieś wszystko co jest z nim związane, to takie złe? Dbam o to żeby relacje między nami byly dobre, przyjazne, bo go kocham, o wszystko inne dbam tylko o wyglad przestalam.

Gość gość
Oczywiście dziewczyna nie dba o wyglad to od razu nie dba o związek i nie kocha chłopaka... :O brawo kafeteria