Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dostałyście w prezencie od teściowej i co same jej kupiłyście?

Polecane posty

Gość gość

Pochwalcie się. Zobaczymy, kto ma najfajniejszą teściową.

Gość gość
Owinęła swój kał w folię spożywcza i mi dała

Gość gość
Nic. Najzabawniejsze jest to, ze ja mam w Wigilie urodziny i imieniny. Tesciowa, z ktora mieszkamy, jak zwykle mowila, ze zapomniala. Zaczela skladac mi zyczenia, gdy przyszedl do nas bratanek mojego meza i zyczyl mi wszystkiego najlepszego. Troche przykro mi sie zrobilo, bo ja pamietalam, by dac jej podarunek, taki dla pamieci. Kupilam jej po prostu bomboniere (dwa lata temu kupilismy z mezem jej duzy polarowy koc i lezy w wersalce, a uzywa starego, ktory w tym roku przyniosla od zmarlej matki). Dalam dziecku, by zanioslo dla babci ''od Mikolaja'', a ona nie miala nic dla naszego dziecka. Dziwnie sie poczulam, bo sklep mamy jakies 20 m od domu. Glupio jej sie zrobilo i zaraz poleciala do sklepu i przyniosla malemu czekolade i rozge...

Gość gość
ja nic nie dałam teściowa też nic i ok

Gość gość
Wczasy z mężem i dzieckiem z granica a my jej porcelanę

Gość gość
Dostalisny z mężem 100 zł, my jej nic nie daliśmy, bo ustalalismy, ze nie robimy prezentow-dała mimo to.

Gość gość
Ja dostałam bombonierkę,kawkę i perfumy puma, a teściowa zestaw gadżetów do łazienki i ozdobę na choinkę

Gość gość
Ja dostałam dwie książki a teściowej dałam dobry kremy: pod oczy i do twarzy.

Gość gość
Ja dostałam złoty łańcuszek z serduszkiem Jako wspólny prezent dla nas wszystkich: Pismo Święte :) Ja dałam jej szal.

Gość gość
teściowa dała mi szminke MAC a ja jej zestaw kremow Vichy

Gość gość
Mojej dalam sweterek. A ona dala mi kominek zapachowy i 200zl :)

Hejka. Od swojej teściowej dostałem książkę którą wcześniej sobie wybrałem i perfumy które były całkiem ładne. Natomiast ja zaprojektowałem i kupiłem fotoobraz ze strony http://www.sweethomedecor.pl/ i podarowałem go mojej teściowej. Teściowa od razu powiesiła obraz w salonie i bardzo była zadowolona.

Gość gość
Ja dostałam przez te 5 lat. Bransoletkę, kosmetyki, perfumy, zestaw szklanek, ręcznik kąpielowy, gofrownicę, ostatnio kolczyki, obraz z aniolem, ptasie mleczko. Ja dla niej: Kosmetyki do kąpieli, kosmetyki do pielęgnacji włosów, zestaw misek z pomiarem, ręcznie wykonane kartki, pojemniki szklane na ciastka, Ogólnie mam fajna teściowa, zawsze pamięta o mnie i wnuczce.

Gość gość
My w całej rodzinie na święta dajemy sobie prezenty. Młodsi robione, starsi kupowane. Wiec dla teściowej i teścia byly zestawy eko herbat, miodów, syropów i chyba winko + kosmetyki, a my dostaliśmy blender ("zamówiony") i drobiazgi. Dzieci też dostały prezenty - młodsza zabawki, starsza bluzę ("zamówioną") Mam szczęscie, bo tesciów mam fajnych!

Gość gość
Kieliszki do wina od niej, dla niej zestaw perfumy z balsamem.

Gość gość
Dałam mojej teściowej kremy do twarzy na dzień i na noc plus serum do twarzy w kapsułkach a od niej nic nie dostałam.

Gość gość
A ja wyszłam na idiotkę. To były moje pierwsze święta z teściami, szwagierka z dłuższym stażem małżeńskim powiedziała mi żebym się nie wysilała, bo dostanę od teściów jakąś pierdołę wartą może 10 zł . Kupiłam więc taki tani zestaw krem i tusz do rzęs za 19 zł a dla teścia zestaw skarpet. My dostaliśmy z mężem ekspres ciśnieniowy do kawy, ja ładną torebkę M Kors, mąż dostał e book. Szwagierka dała teściom pled i eleganckie ręczniki. Głupio się czułam ale teściowie ładnie nam podziękowali. Teraz już wiem po co szwagierka to zrobiła!

Ja podarowałam ostatnio teściowej w prezencie perfumy prouve :) Zamówiłam jej w sklepie internetowym zapach nr 31 https://prouve.com/ :) Ma delikatny i naturalny zapach , który utrzymuje się przez cały dzień :)

Gość gość
Tej starej krowie to już tylko pieluchomajtki i mydło, żeby w końcu zrobiła z niego użytek :O