Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Be2 co myślicie to oszuści?

Polecane posty

Gość Basia

Be2 - zablokować kartę w banku i nie przejmować się pogróżkami. Wiem, bo sprawdziłam. 

Gość Basia

Be2 - zablokować kartę w banku i nie przejmować się pogróżkami. Wiem, bo sprawdziłam. 

Gość Sebastian

Ja zamiast portalu randkowego polecam biuro matrymonialne www.zolyty.pl, tam poznałem moją kobietę Basię. 

Gość Gość

Mi też przyszedł list do zapłaty 130€, więc wbulem na portal be2 a tam jest ze konto zablokowane i jest windykacja, więc pewnie nawet jak bym zapłacił to dalej by było to samo a jak rozwiązać z nimi umowę? 

Gość Gość

Chyba zmienili @maila bo chciałem wysłać im wiadomość ale pisze ze nie istnieje taki adres i to na te podane w tym temacie 

Gość Gość
Dnia 20.11.2019 o 12:32, Gość Basia napisał:

Jak towja sprawa wygląda przestali wysyłać listy? 

Gość #tematdlauwagi

#tematdlauwagi

Gość Be2 #TEMATDLAUWAGI

Umowa musi mieć określony czas i nie może trwać wieczność. Nie może być przedłużana automatycznie nawet jak się jej nie wypowie. Nie było rozmowy telefonicznej - umowy ustnej, ani niczego się nie podpisywało. Jest to jawne oszustwo. Straszenie windykacja, wysyłanie listów po angielsku... W Polsce obowiązuje pisma polskie.  Nie trzeba znać angielskiego to nie jest obowiązek narodowy. 

Gość Problem z windykacyjna be2

Mialem problem z windykacyjna be2 ale pomogli mi z anty portal i wszystko już jest ok. Mam pisma które mogą pomóc w tych sprawach bo działają nie zgodnie z prawami konsumenta. pytania proszę kierować pod adres igorwojdat@gmail.com 

Gość Ola

Właśnie z takich powodów nie korzystam z portali randkowych, boję się oszustwa i tego, że będę musiała płacić za jakieś umowy, których nie będę mogła zakończyć. Jednak z poszukiwania miłości nie zrezygnowałam i udałam się do biura matrymonialnego www.zolyty.pl z Czerwionki-Leszczyny. Tam z pomocą swatki Ani poznałam Kamila z którym świetnie się dogadujemy i planujemy wspólną przyszłość. Serdecznie polecam to biuro każdemu kto szuka miłości, zapewniam, że nikt tam nikogo nie oszuka, bo wszyscy klienci są bardzo dokładnie sprawdzani. Nikt też od nikogo nie wyłudzi pieniędzy, w Zolytach są uczciwi ludzie.

Gość poszkodowana

#tematdlauwagi

Nie polecam logowania na portalu be2. W razie problemów z tym portalem polecam zapytać o poradę.  W razie problemów z serwisem be2 z całego serca polecam anty-portal.pl, udzielają szybkiej porady, przekazują konkretne informację, pomagają w pomyślnym załatwieniu całej sprawy.

ja tam napisałam i chcą za pomoc min 250 zł