Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupilybyscie biustonosz polskiej firmy??nie balybyscie sie?

Polecane posty

Gość gość

bo wiadomo ze te polskie staniki to ryzykowny zakup kolezanka polecala mi jakies polskie typu ava czy gaja..faktycznie sa tansze niz triumph itd.. ale czy dobre jakosciowo?? ktoras z was miala polski stanik>>>>jakiej marki?? zalowalyscie ?

Gość gość
NIE KUPILABYM

Gość gość
Ja kupuje biustonosze.Dalia ale czy tańsze bo polskie??? Tam staniki są po od180zł do 500zł

Gość gość
Ja miałam biustonosze od Gorsernii i Gorteksu. Były ok. Dla mnie Trumph to szajs :) Najbardziej lubie Panache..

Gość gość
Czego mam się bać? Regularnie kupuję staniki Ewy Michalak , Comeximu, Dalii, Kris Line... Świetne są, zwłaszcza E. Michalak.

Gość gość
nie kupiłabym triumpha, bo to jest właśnie przykład firmy funta kłaków nie wartej (rozmiarówka żałosna, wzory jak dla babci, ale ceny, że hoho) jak wyżej: kupuję i polecam Ewę Michalak, Comexim, OnlyHer, Gaię

Gość gość
alles rozmiar 70D taki nosiłam jak wazylam 62 kg

Gość gość
Autorko, widać, że o dobrej bieliźnie (a pewnie i o jej doborze) zielonego pojęcia nie masz :D

Gość gość
teraz kupuje tylko z tych firm które mają prawidłowa rozmiarowke typu e f ff g h j

Gość gość
a czemu miałabym się bać rodzimej marki???? co za debilne pytanie,

Gość gość
bać się? a co? cycki ci może obciąć ten stanik? czy o co chodzi?

Gość gość
Akurat Triumph jest beznadziejny. Mąż mi nawet nie pozwala wchodzić do tego sklepu, bo twierdz, że wzory są w większości jak dla starych bab. W dodatku są mega sztuczne. Jak poprosiłam o stani do karmienia to babka mi wyciągnęła taki 100% plastiku. Bawełnianego nie miała i jeszcze mi zachwalała, jak to sztuczne włókna są nieporównywalnie lepsze od naturalnych, chore. Nie boję się polskich firm. Ja nie patrzę na metkę, tylko na jakość. Przede wszystkim dotykam materiał i wtedy wiem, czy warto czy nie warto. Nie zawsze cena jest adekwatna do jakości. No i jeszcze patrzę na rozmiarówkę. Noszę 75G, więc nie wszędzie dostanę dobry stanik. A jak gdzieś mi proponują w zamian np. 80E czy 85D i twierdzą, że miseczka będzie akurat jak wezmę większy obwód, to uciekam, gdzie pieprz rośnie, niezależnie, czy mi proponują polski model za 50zł czy zagraniczny za 500zł.

Gość gość
Taaa a chińskich to sie nie brzydzicie ? Ża na polskie, damesy jedne robią taki hejt :P

Gość gość
a ta gaja ma dobre staniki?

Gość gość
Gaja ma takie sobie - dość drogie wg mnie w stosunku do jakości. Jak chcesz dobre to lepiej Ewa Michalak, Comexim, Ava, Dalia i Krisline na duże/średnie piersi, na mniejsze dodatkowo Onlyher.

Gość gość
to fakt. staniki gaja kosztuja cos kolo 60 złotych. za drogie jesli chodzi o jakosc

Gość gość
A ja mam większość z gaji i jestem zadowolona. Ava tez jest ok. Mam duzy biust i potrzebuje dobrze wyprofilowanychm miseczek i te firmy mi odpowiadaja. Wolę gaje od triumpha.

Gość gość
Triumf to szajs. Kiedyś to jeszcze jeszcze ale teraz to badziewie. Kupuję tylko polskie produkty.

Gość gość
A co te polskie biustonosze straszą? A teraz ciekawostka, większość bielizny i ciuchów szyta jest w Polsce bo zagranicznym firmom bardziej sie to zaczęło opłacać niż szycie i sprowadzanie z Azji. A i na metce lepiej wyglada " made in eu" :-)

Gość gość
Gaia ma dobre te nowsze modele, dopracowali konstrukcje, a ok. 80 zł za stanik to jest tanio wg mnie, na piersi duże mają malutko, ale średnie biusty się nieźle ubiorą. Ja nie polecam Ewy Bien - oni mają staniki drogie a konstrukcyjnie nie powalają, w podobnej albo i tańszej cenie lepiej kupić Ewę Michalak, jak mają być polskie firmy, albo szukać brytyjczyków.

Gość brokeninside87
nie, nie boję się polskich wyrobów, nawet podpaski mam polskiej firmy (sprzedanej Szkopom). nie mam ukąszenia michnikowskiego a triumph to srogie g****o za srogą kasę jak dla mnie, powodują rozstaw piersi w stylu jedno oko na maroko, a ich rozmiarówka to bida z nędzą.

Gość gość
Najlepiem udac sie do gorseciarki, ja mam u siebie w miescie, ale nie zagladalam, zapewne sa to drogie sprawy, ale jesli bedzie mnie stac to pojde, wreszcie bede miala prawidlowo dobrany stanik.

Gość gość
gość dziś Gorseciarka bieliznę szyje. Staniki dobiera brafitterka ;)

Gość gość
No tak , masz racje, ale moj tok myslenia byl prawidlowy;)

Gość gość
Albo chcesz dobry stanik albo z tryumpha. Ja kupuje kupe juz lat tylko i wyłacznie polskie. Ostatnio kupiłam 3. Ava,hirsch,gorteks. Mam spory biust 80 H ,a te sprawdzaja sie swietnie,nie rozciagaja sie w obwodach,super wymodelowane miski. No i super wzory,pomimo duzego rozmiaru sa piekne.

Gość gość
A KTÓRE MODELE AVA I GAJA POLECACACIE WYJĄTKOWO?

Gość gość
Mam duży biust i mały obwód 65h i w życiu nie kupuie g****a z triumpha. Ava gorteks ewa Michalak to są dobre biustonosze. Które modele? A czego od biustonosza oczekujesz? Chcesz soft, sami soft, bardotke, kope.? Wejdź na stronę producenta czy sklepu i popatrz.

Gość gość
kochane blagam napiszcie mi jaki rozmiar stanika powinnam nosić? bo naprawde kazdy mowi co innego jak podaje wymiary. mam obwisly biust i ciezko mi wymierzyc ale : w biuscie mam bez stanika 102 a w staniku 98. pod biustem mam 76. jaki to bedzie rozmiar kochane?