Gość gość Napisano Grudzień 27, 2016 Mam 20 lat jest coraz gorzej od młodości zawsze podobały mi się dziewczyny aż do ok 17 lat nigdy nie miałem dziewczyny może to dlatego dodam że masturbować em się analnie gdy miałem ok. 14-15 lat lecz zaprzestał ze względu na bóle o***tu.Jakiś czas później dowiedziałem się że tak robią geję wtedy zaczołemam się zastanawiać co ze mną nie tak dlaczego tak robiłem ale podobały mi się dziewczyny a faceci wywoływały wstręt. Od myślenia o tym było coraz gorzej i w tym okteście strasznie zaczol boleć mnie o***tu to trwa do dziś żuciłem szkołę boję się wychodzić z domu czasem żałuję że nie jestem dzuewczyną by miał łatwiej. Ból jest okropny teraz praktycznie nie wstaje z łóżka i jest coraz gorzej ze mną i fizycznie i psychicznie. Dodam że chciałbym mieć dziewczynę lecz nie mogę żadna się mną nie zainteresuje nawet boję się wyjść z domu nie mam matury.Nie mam nawet nadzieji ma jednorazowy numer z laską z neta wszystkie oczekują że zostaną uwiedzione a ja nie potrafię. Przez co jeszcze bardziej popycha mnie do facetów często nawet pisze z gejemi czy bi na portalach on przynajmiej są dla mnie mili powiedzą dobre słowo a kobiety mną gardzą lecz gdy wyślą mi zdjęcia to czuje obrzydzenie do nich i do samego siebie i nie piszę z nimi więcej. Nie wiem już sam co robić boję się że w końcu ulegnę ale to kobiety mnie podniecają i sprawiają że robi mi się gorąco sam nie wiem co robić może żaczywiście lepiej by dla mnie było być kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach