Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Prawda jest taka, ze ojcem jest ten ktory wychowa, a nie ten co splodzil!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Bo koniec koncem okazuje sie, ze ten pierwszy ma jaja, podczas gdy ten drugi tylko fiuta!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
No nie wiem ,moje dzieci wychowuje ten co sp艂odzi艂..cho膰 po latach widz臋 偶e na ojca 艣rednio si臋 nadaje a praktycznie to wcale si臋 nie nadaje.s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie, prawdziwy mezczyzna wybaczy zdrade, ktorej efektem jest ciaza jak i zwiaze sie z samotna matka. I takie kobiety beda dla niego bardziej wartosciowe niz wierne i bezdzietne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Ju偶 nie przesadzaj :D. Zawsze kobieta wierna, b臋dzie wi臋cej warta od szmaty, kt贸ra na dodatek da艂a si臋 dupcyngielowi zap艂odni膰. x Nie ka偶d膮 zdrad臋 mo偶na te偶 wybaczy膰. x To czy kobieta jest warto艣ciowa, czy nie, zale偶y od jej osobowo艣ci i kilku innych element贸w, a nie od tego, czy jest samotn膮 matk膮, cy kobiet膮 bezdzietn膮. x Z ca艂膮 pewno艣ci膮, 艂atwiej jest podj膮膰 decyzj臋 o zwi膮zku z kobiet膮 bezdzietn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aktorzy maj膮 dzieci z wielu zwi膮zk贸w, p贸藕niej te dzieci te偶 Maria Seweryn ma czworo rodze艅stwa przyrodniego, jeden z braci jest p贸艂Liba艅czykiem, ona ma dwie c贸rki i syna , starsza ma 19 lat Olbrychski ma doros艂e wnuki, jego najm艂odszy syn jest ich prawie r贸wie艣nikiem :) Marlon Brando mia艂 dzieci z Polinezyjk膮, Meksykank膮 , Hindusk膮, dwoje nie 偶yje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie mam 偶adnego ojca , ani co sp艂odzi艂 ani co wychowa艂 i bardzo mi z tym 藕le :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie bede nigdy ojcem biologicznym bo jestem niesmialy. A gdy juz kobieta do mnie zagaduje to tylko po to, zeby sie mna wysluzyc i tak laduje z etykietka sluzacego od przynies podaj pozamiataj, bo nie umiem odmawisc tylko daje sie wykorzystywac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takie teksty to pobo偶ne 偶yczenia ka偶dej go艣cinnej w kroku szmaty. Najpierw da膰 byle komu olewajac "nudnych" porz膮dnych a jak si臋 bolec po zap艂odnieniu zwinie do innej Karyny to zaczyna si臋 szuka膰 takiego nudnego kt贸ry nie by艂 zbyt dobry 偶eby mu da膰 doopy ale jest wystarczaj膮co dobry 偶eby na Karyn臋 zapieprza膰 i wmawia膰 mu brednie 偶e "niewa偶ne kto mnie r偶n膮艂..."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e zaczniecie odr贸偶nia膰 ojca od ojczyma. Ojciec to ten co sp艂odzi艂, dziecko ma po nim 50% gen贸w i cho膰 czasami si臋 zdarza, 偶e nie wychowuje sp艂odzonego dziecka nadal jest ojcem. M臋偶czyzna, kt贸ry wychowuje nie swoje biologiczne dziecko jest OJCZYMEM, i zawsze nim pozostanie, nie ma miedzy nim i dzieckiem 偶adnej wi臋zi krwi, s膮 obcymi sobie osobnikami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego kobiety chca mnie tylko wykorzystywac i odzywaja sie gdy chca czegos ode mnie? (I nie jest to seks) natomiast jest to przewaznie: pozyczka kasy na wieczne oddanie, zebym cos jej naprawil, przyniosl, zalatwil, zawiozl itd. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Bo urodzi艂e艣 si臋 PIERDO艁膭 偶yciow膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety, ale ojciecem jest tylko ten kt贸ry sp艂odzi艂.Gen贸w nie oszukasz ,a facet kt贸ry wychowuje cudze dziecko i czuje si臋 wewn臋trznie frajerem ( zreszt膮 s艂usznie) dorabia bzdurna ideologie i ro艣ci nienale偶ne sobie prawa ojca ,aby podbudowa膰 swoje marne ego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nigdy nie zdradzi艂am ,mam dwoje dzieci z pierwszym i zarazem jedynym partnerem -mezem .Po pierwszym dziecku mnie zostawi艂 bo sie zakocha艂 w innej(typ babiarza)troje innych dzieci ma na boku i kazde z inn膮 i czym nie wiedzia艂am Pozniej wroci艂 i mamy jeszcze cork臋.s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorka probuje przekonac mezczyzn do bycia frajerami hehe ojcem jest ten kto spladza i jest prawdziwym mezczyzna w oczach kobiet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18.56 Odwal si臋!Pisz臋 jak jest i nie zycze sobie jakies debilnej oceny!s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mysle ze nie powinno si臋 wychowywa膰 nie swoich dzieci niech robia to mamu艣ki bo w pewnym momencie mo偶e si臋 to przykro skonczyc us艂yszysz odwal si臋 bo to nie twoje przerobi艂em i zostawi艂em kobiete zadnych kobiet wi臋cej z dziecmi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj Teraz powt贸rz to jakiej艣 wdowie, szczylu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawda jest taka, ze najlepiej kiedy to jest ten sam.

Udost臋pnij ten post