Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czcigodny

Ekspozycja własnej osoby

Polecane posty

Jestem na etapie gdzie ustabilizowałem się zawodowo i szukam stałego uczucia. Kontakt z paniami mam bardzo dobry, nawet lepszy niż z kolegami, problem jest taki że od jakiegoś czasu nie spotykam nikogo nowego (praca programisty, wstręt do portali społecznościowych, pasje raczej samotnicze i typowo męskie). PYTANIE - gdzie mam szukać fajnej swojskiej dziewczyny? Mojego misiora jedynego? Próbowałem na portalu randkowym ale odpuściłem, żeby się przebić przez łajno napaleńców i zdobyć uwagę dziewczyny to trzeba by chyba być Bondem. Poza tym takie to jakieś sztuczne pfee... Docenię każdą pomoc, jeśli potrzeba podam więcej zmiennych o sobie.

Gość gość
Co za czcigodny kretyn :(. Nazywasz siebie informatykiem, a nie wiesz, co oznacza zmienna ? Zapewne z informatyką masz tyle samo wspólnego, co z inteligencją KRETYNIE :P ! x Jak masz bardzo dobry kontakt z paniami i wiedzą, że jesteś samotny, to muszą się tobą bardzo brzydzić, skoro nie polecają cię swoim koleżanko, siostrom itp. Gdy byłem sam, to moje znajome ciągle "przypadkiem" :P pokazywały mnie swoim samotnym psiapsiółom. Wystarczyło, że wspomniałem o tym, że nie mam z kim pójść do teatru, a już dostawałem jakąś towarzyską propozycję. Co ukrywasz, że znające cię kobiety, tak przed tobą uciekają ?

Panu podziękuję, skąd to prawie trafne stwierdzenie że nie wiem co to zmienna? Hahaha troll sie chciał popisać że pamięta coś z liceum. . Jakieś konstruktywne rady?

Gość gość
Po pierwsze konstruktywna krytyka nie jest trollingiem (dla normalnych ludzi), a jedynie ostrzeżeniem dla naiwnych, których chcesz oszukać. x Po drugie ustaliliśmy właśnie, że z informatyką miałeś kontakt na lekcjach w liceum (dopóki cię z niego nie wyrzucili), a obecnie jesteś informatykiem od podawania ilości styropianu, który niesiesz budowlańcom na wyższą kondygnację :P. x Wymyślił sobie zawód, w którym większość dobrze zarabia i myśli, że na ten lep złapie naiwną desperatkę :P.

Gość gościara
zapraszam do Euphorii w Poznaniu, czekam tam na ciebie w pierwszej loży : ))

Gość Hisol
Czcigodny - Musisz się przyzwyczaić do hejtu i reszty tego szamba na tym forum. :D

Gość Hisol
lubie wcinac moja ciepla kupke

Gość Hisol
Mówisz że lubisz kupkę? :D x No i pamiętaj o podszywach bo to je/ba/ne śmieci i zawsze będą ci utrudniać zycie :D

Gość gość
autorze a chodzisz do kościoła, tam można spotkać wiele wartościowych i sympatycznych dziewczyn, polecam się zakręcić, lepsze to niż dyskoteka czy klub, do których to nie chodzą zbyt roztropne dziewczyny. A jaki jest twój typ dziewczyny autorze?

Gość gość
Wy naprawdę nie zauważyliście jakim prymitywem jest ktoś, przybierający nick "czcigodny" ? A może nie znacie znaczenia tego słowa ? Żaden średnio rozgarnięty człowiek, nie będzie tak głupi, by okazywać innym swe rozdęte ego, poprzez przybranie takiego nicka. Tylko prawdziwy nieuk doda sobie nim powagi.

Gość gość
można równie dobrze założyć, że nie rozumie znaczenia słów i nazw złożonych albo zna swoją wartość i ją podkreśla, zresztą to tylko nick a reszta zwykła klepanina niknąca w odmęcie analnych "podbojów" tudzież tygrysich "odtuleń" niczym odcisków albo osikań szarikowych moczyn, byłem tu i jestem :D

Gość gość
Jak nie rozumie znaczenia słów podstawowych, to znaczy, że szkoły żadnej sensownej nie skończył i jest na dodatek matołem bez obycia. Nie znam tak głupich informatyków. O przepraszam przypomniałem sobie jednego. Twierdzi, że pracuje na stanowisku informatyka w banku, bo... informuje ludzi wchodzących na salę, do którego "okienka" mają podejść :P.