Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem uprawiać seksu bez więzi uczuciowej

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to dziwne jak na faceta, ale nie umiem. Gdybym to zrobił brzydziłbym się sobą. Seks do tej pory uprawiałem tylko ze swoją dziewczyną i to po ponad 2 latach bycia razem. Potem jednak się rozstaliśmy. Zdarzały się okazje, ale nie umiem tego zrobić z prawie obcą mi osobą. To jest wbrew mnie. Raz gdy byłem na imprezie u znajomego jedna koleżanka z roku ciągnęła mnie wręcz do pustego pokoju, mówiła, że bardzo tego chce ze mną. Nie mogłem tego zrobić, chociaż, gdy tak nalegała to strasznie mocno mi stał. Nie mogłem tego zrobić, bo słabo ją znałem, nie czułem do niej nic poza tym, że fizycznie mnie pociągała. Zwykle faceci nie mają z tym problemu, ale ja potrzebuję bliskości i zrozumienia, żeby się z kimś kochać. Nie umiem robić tego tak mechanicznie. Czy coś jest ze mną nie tak?

Gość gość
Jestes normalny..ja tez nie umiem bez uczuć..w koncu nie jestesmy zwierzetami tylko ludzmi chociaz wielu o tym zapomina

Gość gość
gość dziś najwyraźniej jesteś młody dojrzejesz

Gość gość
Ja również nie umiem tak uprawiać seksu. Uwielbiam seks i często mam ochotę to robić z jakaś dziewczyną ale zaraz myślę sobie że jednak lepiej jest się poznać. Nie mógłbym np zaliczyć dziewczyny w klubie w kiblu. Muszę iść na kilka randek i gdy poczuje zauroczenie mogę działać. Kiedyś poszedłem do łóżka z dziewczyną do któej nic nie czułem oprócz pożądania. To był najgorszy seks w moim życiu. Sam seks był przyjemny ale później co? Nie mogłes sie przytulic bo jakos tak obco sie czułem. To chyba kwestia wychowania i zasad moralnych

Gość gość
Wszystko z tobą w porządku, normalni ludzie potrzebują choć odrobiny więzi emocjonalnej choćby po to, aby w łóżku dać z siebie to co najlepsze. Przelecieć kogoś bez uczuć każdy potrafi, tylko co taki seks jest warty? Większość osób które znam i które sypiają z byle kim, to osoby zakompleksione z deficytem uczuć wyższych, robią to bo to podnosi ich samoocenę i daje jakąś namiastkę uczuć, takie chwilowe zaspokojenie potrzeby posiadania kogoś obok.

Gość gość
No ale w czym masz problem, bo nie rozumiem?

Gość gość
dziwaki z was :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość gość
męczy go, że musi marszczyć freda gdy tym czasem inni po ludzku pieprzą się z kim idzie po kiblach w miejscach takich jak Euphoria :)

Gość gość
euphoria najlepsza <333

Gość gość
Z Tobą jest wszystko w porządku. Przy seksie tak ma być inaczej to tylko mechaniczne zaspokojenie chuci.

Gość gość
Bez zobowiazan seks uprawiaja idioci bez zasad moralnych

Gość gość
to jest właśnie to wszechobecne i tak bardzo promowane odwrócenie pojęć - ktoś mający zasady to przedstawiciel średniowiecza, a hedoniści i nihiliście to lud oświecony..nie przejmuj się tym, to jest cecha porządnych mężczyzn

Gość gość
gość dziś Bez zobowiazan seks uprawiaja idioci bez zasad moralnych X I takich mezczyzn kobiety wlasnie pragna i chca

Gość gość
00;36 tylko w twoim swiecie łosiu,bo na pewno nie w moim

Gość gość
takich mężczyzn pragną kobiety które myślą cipkami

Gość gość
często kobiety stosują ten myk, napalone wymyślają tysiąc i jedną bajeczkę by dobrać się do mężczyzny i uprawiać z nim seks, natomiast gdy facet szuka wzajemności uczuć wyższych, słyszy jedną oklepaną bajczynę - ,,nie jestem gotowa,, w gruncie rzeczy nie rozumiem jak można tak na zimno wykorzystać naiwność zakochanego mężczyzny, podłość!!!