Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różenagórze

Przerywaniec ciąża?

Polecane posty

Gość różenagórze

Moi drodzy, w 14 dniu cyklu (cykle mam 28-29 dniowe) z małżonem zaszaleliśmy ale nie do końca ;) był przerywany, oczywiście nie wiem czy coś tam nie skapło przed wyjęciem. W sumie to bym się nie przejmowała tym w ogóle, gdyby nie fakt, że od tego momentu ciągle boli mnie podbrzusze i jajniki jak na @. Od kilku dni czuję jakiś taki ciężar, ciągnięcie. Piersi z dnia na dzień bolą mnie coraz mocniej, choć nie urosły, nie są jakieś super opuchnięte. Do terminu @ zostało 6 dni - czy jest sens robić test jutro czy pojutrze? Wiadomo , zbliża się sylwester, nie chciałabym nikomu zaszkodzić :)

Gość gość
poczekaj do @ a jak sie nie pojawi to zrob test. Chociaz pewnie sobie wmawiasz objawy

Gość czerwiec56
Wbrew pozorom stosunek przerywany to dość skuteczna metoda antykoncepcji. Tuż po 2 wś, kiedy nie było innych metod, a tylko stosunek przerywany, przyrost był minimalny. U Ciebie na dwoj***abka wróżyła, nie wiem czy byłaś już w ciąży, ale objawy zbliżającej się miesiączki a możliwej ciąży są bardzo podobne, czasem mylące. Jeżeli bardzo się niepokoisz ewentualną ciążą idź na badanie BetaHcg z krwi.

Gość rózenagórze
Objawów sobie nie wmawiam przecież napisałam, że nie zwróciłabym na nie uwagi gdyby nie były specyficzne i niecodzienne. No niestety jestem w gorącej wodzie kąpana chciałabym wiedzieć JUŻ :D byłam już w ciąży, ale każda jest inna zresztą było to kilka ładnych lat temu.

Gość gośćofa
stosunek przerywany to ie jest srodek antykoncepcyjny!nastepna madra

Gość gość
Ja tak mialam w jednym miesiacu jak staraliśmy się o drugie dziecko. Wydawalo mi sie wtedy ze to na 90 % ciąża a okres pojawil sie w terminie.

Gość gość
Mam dzieci 15 i 10 lat i stosujemy ta metode z mezem od czasu az mlodsze sie urodzilo. Wszystko dziala i pozycie nasze tez jest w porzadku...