Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doroccia

Muszę się wygadać. Uprawiałam kiedyś seks za pieniądze i źle mi z tym :(

Polecane posty

Gość Doroccia

Nikt o tym nie wie, no teraz wy wiecie ale gdy mialam 18/19 lat mieszkalam w Warszawie, konczylam tam liceum zaoczne bo w moim miescie takiego nie bylo a poklocilam sie z nauczycielami, albo sie przenosze albo i tak bym nie zdała..mieszkalam u ciotki, poznalam kilka osob no i sie zaczelo, chcialam byc jak oni, miec fajne ubrania, imprezowac, wiem...strasznie to zalosne ale nie myslalam wtedy :/ pracowalam dorywczno ale malo z tego bylo, w koncu poznalam na czacie kilku facetów, spotkalam sie za pieniadze w ciagu 3 dni z trzema roznymi. Pierwszy miał 26lat, nigdy nie uprawial seksu, bylo krotko i tak sobie, nawet nie pamietam go dokladnie, zaplacil mi 150zł i wiecej go nei widzialam, drugiego dnia umowilam sie z kolejnym u niego w mieszkaniu, gadalismy do pozna, seksu jako takiego nie bylo tylko on mnie lizal, dal 100 zl i umowilismy sie na weekend ale potem spotkalam sie z jeszcze jednym, na parkingu za galerią , wygladal inacej niz na zdjeciach, w ogole byl chamski agreswyny rozpiąl spodnie i silą mnie zmusil zebym mu robila dobrze, dusilam sie a on szarpal mnie za wlosy smutas.gif to bylo najgorsze chcialam juz uciekac stamtad zeby mi nie placil naciskalam za zamkni w drzwiach ale zamkniete on mowil ze wyjde jak skoncze kazal polykac ,odpowiedzialam ze nie łykam bo nie lubie a on silą znow potem wyplulam mial mi dac 200zl a dal 100 wyrzucil na przystanku jeszcze popychal zebym szybciej wysiadala bo go ktos z pracy zobaczy . Potem czulam sie okropnie w ogole sie nie cieszylam z tej kasy, teraz mam 23 lata i nadal mnie to przesladuje, nie mam nikogo, prawie zadnych kolezanek, nie chce byc z zadnym faceem, nie zaufam nikomu, sama sie soba brzydze

Gość gość
Daj spokój dziewczyno z tym biczowaniem. Zle zrobiłaś i wiadomo że te myśli wracają, ale życie toczy się dalej.

Gość gość
dokladnie wyluzuj dzis kazda sie puszcza a ty chociaz masz z tego pieniadze.

Gość gość
trafilas na potwora. nic dziwnego ze masz traume. jedyny pozytyw jest taki, ze skonczylas z tym zanim po uszy wpadlas w to bagno. moze troche dzieki temu ostatniemu "klientowi" jestes jeszcze mlodziutka. bedzie dobrze, trzymam kciuki