Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak facet traktuje kobiete ,z którą jest z "braku laku"?

Polecane posty

Gość gość

Czy któras z was była z takim facetem co gadał,ze was kocha,byl z wami, nawet sie ozenił...ale nie byliscie dla niego wyjatkowe,,,,wspaniale...nie zakochał sie.... Jak to wyczuć?

Gość gość
Nawet sie ozenil??? :) z toba?

Gość gość
Myślę, że żadna tego nie wie bo nikt nie byłby w związku z facetem, który jest z braku laku.

Gość gość
czarny a co to za pasztet na zdjeciu; )

Gość gość
Olewa i nie stara się.

Gość gość
Jak facet gada, że kocha, jest z kobietą i jeszcze się z nią żeni to znaczy, że to jest ta jego jedyna, a nie jakaś z braku laku. Z braku laku facet się nie żeni, zwłaszcza przystojny, który podoba się kobietom.

Gość gość
8.31 I tu się mylisz . Znam takiego goscia, ożenił się z nią bo.. co prawda jest inteligentna i skończyiła dobre studia, na drugim roku chyba wpadli i tak już wypadało się oświadczyć. On, tradycjonalista i człowiek odpowiedzialny za rodzinę i tak to się jakoś kręci.. A wiem co nie co o tym przypadku bo ten ktos, kochał się we mnie 3 lata. Tam nie było zakochania, nie było chemi. Z tego co wiem to ona do niego startowała, on jeszcze wtedy taki chłopiec, który cieszył się z adoracji kobiety, brnął w to ..i zabrnął daleko . Są dalej razem, w końcu rodzina. Ale ja jako osoba do której żywił uczucia- Wiem,że prędzej czy później prawdopodobnie z nia nie będzie. To nie była kobieta jego życia. Gdyby to była ona- ta jedyna. To w 3 roku małżeństwa nie zakochał by się w innej.

Gość gość
A wiem co nie co o tym przypadku bo ten ktos, kochał się we mnie 3 lata. xxx Tak się w tobie kochał, że innej dziecko majstrował i się z nią ożenił.

Gość gość
A jak się zachowuje? Np. Jest z Toba ale myślami daleko.. Jego pasję/hobby zajmuje większość czasu, ten czas mógłby być dla was. Przytula kiedy mu o tym wspomnisz, utwierdzając przy tym że bardzo cie kocha, sam od siebie Przytula..rzadko. Lub wcale. Nie jesteś tą naj. Nie pożąda ciebie, seks jest szybki , mechaniczny no może poprawny. Dla wszystkich wokół tworzycie super parę/ małżeństwo a tak naprawdę w czterech ścianach domu jesteście jak ...bliscy znajomi.

Gość gość
dziś a kto by się w tobie zakochał analfabetko wtórna? :D

Gość gość
Nawet sie ozenil??? usmiech.gif z toba? x Niedawno tutaj był wątek gdzie chłop pisze, że ożenił się tylko dla seksu. Więc wszystko możliwe.

Gość gość
8.48 Ja poznałam tego kogoś kiedy już z nią był. Mieli dziecko z wpadki. Nigdy nic mnie z nim nie łączyło z powodów oczywistych

Gość gość
8.52 Z tel pisze .. słownik.

Gość gość
8.41 to znów ta upadła kobieta, co latami biega za żonatym, bo sobie ubzdurała, że on ją kocha, a ożenił się z "braku laku". To przypadek nieuleczalny :(

Gość gość
dziś i telefon robi ci błędy ortograficzne? :D

Gość gość
Ciekawe czy on i jego żona wiedzą o twoim obłędzie? Pewnie mieliby z ciebie niezły ubaw.

Gość gość
Małżeństwo z rozsądku jest trwalsze i może dac więcej satysfakcji niż małżeństwo z chemii.

Gość gość
Jestem tu poraz pierwszy, nie bardzo was rozumiem ale widzę że jeden mądrzejszy od drugiego.

Gość gość
Hanka lecz się stara ruro :D

Gość gość
dziś To chyba coś nie tak z głową ma ten facet, bo kochał ciebie, a ożeni się z inną. Później znów się zakochał w innej, a dalej jest z niekochaną żoną. Normalnie psychol jakiś :D

Gość gość
10.38 Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
burek ;lecz sie k****o

Gość gość
dziś Ty się lepiej naucz pisać, bo twój bełkot tylko sama jesteś w stanie zrozumieć :D

Gość gość
Hance się po/je/ba/ło we łbie i bredzi od rzeczy. :D Hanka kretynko on kocha żonę dlatego dalej z nią jest a z ciebie się śmieje stara krowo :D

Gość gość
Przeklada spotkania,spoznia sie, nie okazuje uczuc, wszystko inne jest ważniejsze. I chodzi na imprezy i szuka innej jak ma partnerke.

Gość Tylko facet
Dnia 28.12.2016 o 10:03, Gość gość napisał:

Małżeństwo z rozsądku jest trwalsze i może dac więcej satysfakcji niż małżeństwo z chemii.

Nie prawda ,teraz załuje decyzji.

Gość gość

Znam takie związki. Nawet w ten weekend dowiedziałam się o kolejnym takim. Koleś powiedział mi że kocha swoją poprzednia i dla niej zrobiłby wszystko ale jest obecnie z inna której nie kocha ale ślub wziął. Chore.