Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma ktoś konto na portalu MyDwoje? Czy jest to lepsze miejsce niż Sympatia?

Polecane posty

Gość gość

Dotychczas mam konto jedynie na Sympatii i średnią opinię o osobnikach z tego portalu... Czy możecie wyrazić swoje opinie na temat MyDwoje?

Gość gość
Dla przykładu Ja w ogóle omijam tego typu portale, a dodam że młody jestem mam 39 lata i nie wyobrażam sobie paść ofiarą starej panny z ukrytą nerwicą dwubiegunową lub psychozą paranoidalną:O

Gość gość
Tego nie możesz wiedzieć, może faktycznie są tacy śliczni i bogaci uczuciowi wrażliwi, samotnymi optymistami, którym poranny blask słońca każdego dnia wróży wyzwania ponętnej subtelnej wysublimowanej miłości ponad to co empirycznie niemożliwe staje się faktem ubranym w garnitur i marynarkę od gucia :classic_cool:

Gość gość
Portal My Dwoje jest płatny, są ukryte koszta. Podpisuje się jakąś umowę i musisz im płacić...poza tym tam jest bardzo mało osób i większość to desperaci. Wykonując test dopasowania możesz być sparowana tylko z osobami, które mają podobny wynik a tych jest bardzo niewiele i najczęściej spoza Twojego miasta. Osobiście jednak nie wiem jak to wygląda, podaję te dane na przykładzie taty mojej znajomej.

"Wykonując test dopasowania możesz być sparowana tylko z osobami, które mają podobny wynik a tych jest bardzo niewiele i najczęściej spoza Twojego miasta." To oni by mieli jeszcze decydować z kim mogę pisać:D?To naprawdę ma się chęć do nich iść i mordy obić w ramach nauki dyscypliny:D.Na pewno bym się śmiał gdybym się dowiedział że im obili:D.