Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres spoźnia mi sie 4 dni

Polecane posty

Gość gość

Powinnam dostac okres 4 dni temu, miesiączki zawsze miewałam regularne nigdy okres nie spoźniał mi się aż tyle czasu. Wspołżyje z chlopakiem, zawsze jest to stosunek przerywany, robiłam test ciążowy wyszedł negatywny ale jest mozliwosc ze zrobilam go źle ponieważ robiłam go pierwszy raz w życiu. Ostatnio miałam do czynienia z dużym stresem czy to jest mozliwy powod spoźnienia miesiaczki czy to jednak ciąża?

Gość gość
mozliwe że ciąża skoro nie stosujecie antykoncepcji. mógł cie też zarazić jakimś syfem. za tydzien powtórz test a jesli okres sie nie pojawi to idz do gina.

Gość gość
Przede wszystkim się nie denerwuj :-) pieprz test za tydzień jeśli nie będzie nadal okresu. Ale stres ma duży wpływ na okres :-)

Gość gość
Stres moze miec wielki wplyw na spoznienie. Ale jesli test moglas wykonac blednie to zrob jeszcze raz. I nie pij w tym czasie;)

Pierwsze tygodnie ciąży są trudne do wykrycia bez przeprowadzenia odpowiednich badań. Może się zdarzyć że: Masz zatrzymanie miesiączki. Tego typu zaburzenia możesz mieć z najróżniejszych Mogły je wywołać stres lub hormonalne zawirowania. Bolą cię piersi. To również może mieć podłoże hormonalne. Masz powiększony brzuch. Często spowodowane jest to nieprawidłowym funkcjonowaniem narządów wewnętrznych lub obecnością guzów. W czasie ciąży brzuch zaczyna być widoczny dopiero w 12-14 tygodniu ciąży Często oddajesz mocz. Może być to przyczyną stanu zapalnego pęcherza... Jednym słowem najlepiej wykonaj test ciążowy lub zrób badania krwi w kierunku hcg