Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada meza

Polecane posty

Gość gość

mój maz niby fizycznie mnie nie zdradził .w wigilie na oczach całej rodziny zajmował sie cały czas moja bratowa sadzał ja sobie na kolanach dotykał nastepnie razem siedzieli do 6 rano.Niby sprzatali ale przed moim bratem cały czas zamykali drzwi.Mysle ze mojemu mezowi ona sie podoba bo to juz kolejny raz o jego zachowanie przy niej sie kłocilismy.Ale teraz przelała sie czra goryczy.dzisiaj zdjełam u złotnika obraczke (przeciełam) i jutro chce mu ja oddac i zwalnic z przysiegi bo juz nie chce byc nadal upokarzana.28lat jestesmy razem

Gość gość
To jakiś żart? 28 lat? Czyli facet ok 50 sadza sobie na kolana babę też coś koło tego i to na oczach rodziny? Było trzeba go publicznie ośmieszyć i zapytać czy już taki ślepy że zony nie umie znaleźć i obce baby maca? Szkoda twoich nerwów na niego, straszny lamus.

Gość gość
Coz stary wylnialy piernik.Nie dosc ,ze w glowie pusto to i obrzydzenie budzi ze wzgledu na wiek ,ktory nie przyniosl mu rozsadku,taktu i lojalnosci. Jak czytam o takich wylnialych,starych kocurach to wstyd ,ze takie osobniki naleza do rasy czlowieka. Moze trzeba wskazac temu panu drzwi i wygonic z sypialni. Przemysl ,porozmawiaj z dziecmi co one sadza o takim ojcu. Moze idiota przemysli? Wspolczuje,bo AZ mdli jak wyobraze sobie takiego sliniacego sie wyplosza . Pozdrawiam @E

Gość gość
Fuu to obrzydliwe. Pogoń drania.