Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on Bierutów

Mateusz od Namysłowa, chciałbyś mieć chłopaka? Mam 19 lat i jestem z Bierutowa

Polecane posty

Gość on Bierutów

też leczę się na depresję, Chcesz na początek iść ze mną na rynek w Namysłowie, tylko nie nagrywaj tego kamerą, ok?

Gość miasto Namysłów woj opolskie
ile razy byłeś w Namysłowie ? ja do wrocka pociągiem przez bierutów przejezdzam normalnie fuj bierutów jest najobrzydliwszym miastem w polsce syf syf syf już syców jest ładniejszy oleśnica też ...ps nie przyjade do Namysłowa bede w domu

Gość on Bierutów
Jesteś bardzo chamski, mamy w Bierutowie trochę zabytków a co do reszty to nie moja wina, że miasto zostało w czasie wojny zniszczone przez hitlerowców. Jesteś bezczelny i wcale nie wolisz facetów. Jesteś w ogóle jakimś dnem.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Wole facetów chyba lepiej wiem ps tą cukrownie z tym kominem powinni wyburzyć bo mnie denerwuje ps ja nie jestem bezczelny ja tylko mówię co widzę bo jak cos mi się nie podoba to głośno o tym mówię pytam ile Razy byłeś w Namysłowie?

Gość on Bierutów
100 razy

Gość gość
Szukam chłopaka.

Gość gość
Nie obrażaj się ją tylko mówię jak jest ps co robiłeś w Namysłowie wiesz gdzie jest bukowie wiesz gdzie jest wilków wojciechów pągów?

Gość on Bierutów
Wiem to wszystko, ale za to ty wcale nic nie wiesz o Bierutowie, bo cię podpuściłem i Bierutów zniszczyli sowieci a nie hitlerowcy. Nic nie wiesz o Bierutowie.

Gość gość
Nie obchodzi mnie Bierutów może i ma zabytki ale miasto źle się prezentuje ps kilka osób z mojej szkoły gdzie chodziłem do Namysłowa było z Bierutowa oraz Oleśnicy ps skoro wiesz gdzie jest pągów wilków wojciechów to gdzie są ps ile jest km z bukowia do Bierutowa i w jakiej gminie leżą te miejscowości ps ja te wiatraki w okolicach tych miejscowości codziennie z domu z okna widze wiesz o jakie wiatraki mi chodzi (farmy wiatrowe)