Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być regularnie pieprzona...

Polecane posty

Gość gość

Jestem młoda i mam bardzo duże potrzeby. Nie raz w tyg jak z moim chłopakiem... :O Kocham seks i moge to robić cały czas.. dzis na przyklad mam taka ochote na anal,ze sobie nie wyobrażacie az chce zadzwonic do chlopaka, zeby szybko wracal z pracy..ale co z tego jak zwykle powie mi, ze jest zmeczony no ja p*****le. Dostaje szału... Plakac mi sie chce,ze przeleci mnie konkretnie raz na 2tyg... jestem mloda a on mi to zabiera... :(

Gość gość
Hej, musisz porozmawiać z swoim chłopakiem jakie masz potrzeby! Jesli twój chłopak nie ma takiego temperamentu jak Ty, to polecam znalezienie drugiego który bedzie Cie pieprzył kiedy masz na to ochote! Wnioskuje ze jestes młodą kobietą wiec nie bedziesz miała kłopotu by znalesć pociskacza :)

Gość gość
Moge robic to z toba wirtualnie. Podaj@

Gość gość
Lubisz mocnego anala?

Gość Głośne beknięcie
💤

Gość gość
Rozmawialam z Nim, ale on od razu przewraca oczami i sie denerwuje, ze "znowu to samo". Czuje sie jakbym byla w starym zwiazku bez emocji.. a ja lubie nawet jak jestem zmęczona :) Uwielbiam jak nagle wezmie mnie od tyłu ( nigdy tego nie robi ), uwielbiam jak od poczatku dnia powoli sie nakrecamy a z Nim nigdy tak nie jest.. uwielbiam rwaną bielizne.. wiecie o co chodzi :( Mam cala szafe w roznych ponczoszkach itp. chodzie w nich, przebieram sie przy nim a ten nic.. inny facet bylby szczesciarzem,ze ma taka kobiete. Ja zawsze zaczynam seks od lodzika, uwielbiam to a on na palcach jednej reki moge policzyc ile razy mi minetke robil :O

Gość gość
Też bym chciała być regularnie pieprzona, mam bardzo duże potrzeby i jestem 35 latką.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA

Gość gość
Przeciez to chore. Ja jestem zareczona i juz mam problem, zeby chociaz raz w tyg jakis seksik a co za pare lat? Po to mam chłopaka, zeby mnie pieprzył a ja sie musze sama zadowalać no k***a :O Nie chce go zostawiac z takiego tego powodu, ale dla mnie to duuzy problem bo mam duzy temperament a ten mimo mlodego wieku jest dla mnie juz jak dziadek

Gość gość
nie obrażaj dziadków;)

Gość gość
14:12 a co powiesz na 21latka z dużymi potrzebami? moglibyśmy się idealnie zgrać :) napisz na yawor6@op.pl

Gość gość
odkryłam ze mam fetysz meskich dłoni w lateksowych rekawiczkach. mógłby ubrać biały kitel i te rekawiczki i wsadzac mi palce do buzi, potem dotykac stanowczo mej twarzy, reszty ciała, na koniec porzadnie wypalcować. tylko lateksowe paluszki :P

Gość gość
Historia jak prowo. Twój facet nie jest normalny :D

Gość gość
Widzicie jak to jest ja jestem 8lat po ślubie i moja zona jak Stara babka raz na ruski rok a ja musz co dzien sam sie zadowalac

Gość gość
trzeba bylo wziac sobie za zone kobiete wyzwolona seksualnie, a tak to masz baranie to co gały brały :D

Gość gość
Wyzwolone kobiety to najgorsze suki :O

Gość gość
nie uragaj mi, bo zaczne sie czuc jak w schornisku dla parchatych suk

Gość gość
Tez mysle, ze to nienormalne sle serio moze byc tak, ze nie chce sie kochac bo jest ciagle zmeczony? Ja tez, ale mam ochote i tak.. Pytam czy mu sie podobam czy cos nie tak to k***a wszystko gra ja p*****le klamie i tyle. Innej nie ma bo zakochany we mnie po uszy, ale slyszalam,ze jego byla tez plakala, ze nie chce sie z nia kochac ja p*****le.. wyglada na typowego samca co tylko by pieprzyl, kiedys wiem, ze tak bylo jak byl nastolatkiem a teraz nic k***a no przeciez ja juz wariuje. A no przepraszam bardzo pare dni temu mialam urodziny to z rana byl seksik i tak słaby :O w co ja sie wpakowalam.. przeciez ja go zdradze kiedys przez to bo doprowadza mnie do tego.. chodze ciagle zla, zestresowana bo nie ma kto mnie porządnie... no :D :O

Gość miłośnik niewydymanych suk
jestem ciekaw jak wygląda autorka i ta 35latka niewydymana :)

Gość gość
35 lat- blond,szczupła,zadbana,wysoka. ;)

Gość gość
Daj namiar do siebie

Gość gość
jako nastolatek był yebaką :D ahaha, lubie takie bajki, poza tym wtedy chłopcy sa nieciekawi pod wzgledem wygladu, wiec nie wiem co i jak :D wole takich po 25 rz.

Temat to ściema... Nie wierzę że jak masz chłopaka to musisz się prosić o kochanie się...

Gość gość
kobieta888@o2.pl 35 latka

Gość gość
Napisz na email do mnie to coś poradzimy...robert12081@wp.pl

Gość gość
.29 Są faceci o niskim libodo. I są też tacy, którzy na dodatek nie interesują się zaspokajaniem swoich kobiet. Do autorki. Lepiej nigdy nie będzie, wiec jeśli chcesz z nim być to pogodz się z tym lub odejdź. Inaczej bedziesz zawsze sfrustrowana, ewentualnie bedziesz zdradzała.

Gość gość
Moja zona przed slubem to prawie jak nimfomanka a teraz dupa

35 latka z wyglądem jak w opisie nie może mieć wspomnianych problemów. Takie zjawiska nie istnieją ;-)

Gość gość
Ja p*****le tu autorka. W d***e mam to, ze myslicie, ze to prowo. Wczoraj byl seks, ale no krotki. Nie dziwie się bo jak może być długi skoro jak juz do niego dochodzi to nie może wytrzymać :O nie odejde póki co bo go uwielbiam poza tym jednym :O

Gość gość
Nic innego tylko prowo debilki