Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być regularnie pieprzona...

Polecane posty

Gość gość
Nie chcesz to nie wierz ja mam taki okaz w domu i już chyba nic mnie nie zdziwi

Gość gość
jakaś chętna sunia może jest? :)

Gość gość
Mam to samo co autorka tylko w drugą stronę. Jestem facetem i ciągle mam ochotę, tylko druga strona raz na dwa tygodnie...... Uwielbiam jak kobieta kusi, przebieranki w skąpe stroje itp. Pomarzyć miło. A na codzien zostaje zabawa samemu

Gość gość
To może najwyższy czas zmienić partnerkę?? O ile jeszcze nie jesteś w związku. Chyba pasowałbym do twojej partnerki bo ja też nie mam zbyt częstych potrzeb chociaż lubię sex.

Gość gość
Na zmiany ciut późno, dawno zalegalizowane.

Gość gość
Mnie to chyba chuj trafi taki fajny początek sylwestra myślę sobie nareszcie sie cos zadzieje ale jak przyszło co do czego to odwrócił sie dupa no z******ty początek roku i pewnie cały rok będzie taki c*****y

Gość gość
Nie działałaś to się nie zadziało, gdyż to tylko w bajce królewna leżała jak kłoda w oczekiwaniu na pocałunek miłości.

Gość gość
Tak a ty moim materacem byłeś? Ciągle gadacie o tych księżniczkach z drewna a z was co sie porobiło paniska na wlosciach jak wy chcecie to musi być ale kiedy kobieta by chciała to już nie istotne może sobie poczekać aż panisko chęć najdzie masakra jakaś świat oszalał

Gość gość
No i dlatego odwrócił się i zasnął.:-D

Gość gość
Super że bawi was czyjeś nieszczęście może i ja kiedyś się posmieje

Gość gość
paniska na wlosciach jak wy chcecie to musi być V No to chcesz być regularnie pieprzona czy zwyczajnie głupia jesteś?

Regularnie pieprzona :D :D Pół roku i by ci się znudziło Nie mówię że pieprzenie jest złe. Wręcz bym je polecał, ale w formie regularnych stosunków o określonej godzinie. :D To mi się jakoś nie dodaje :D

Gość gość
Mi nie chodzi o to żeby to się odbywało codziennie o 20 ale żeby ten seks był a nie że ja kiedy mam ochote musze czekać aż jaśnie panowi sie zachce raz na m-c no ludzie dbam o siebie o niego staram sie jak moge i chciałabym mieć satysfakcje w każdej dziedzinie życia

Gość gość
A wtedy kiedy masz ochotę to jak to wygląda?

A o to chodzi. hymm O jaśnie pana. W takim razie nic innego nie przychodzi mi do głowy byś znalazła coś na boku. To naprawdę w formie ostatecznej alternatywy, skoro aż tak ci się chce. Taki szybki numer z kolegą z pracy w jakimś ustronnym miejscu podczas przerwy może nieco by cię uspokoiło ;), że tak pozwolę sobie napisać. Jaśnie pan książę byłby jak zawsze nadal ważny, ale już nie tak irytujący. By nie było że namawiam cię do zdrady. Brzydzę się nią i pewnie są inne, lepsze metody na rozwiązanie twojego problemu, ale ten mi jako pierwszy przyszedł do głowy.

Gość gość
Kiedy mam ochotę to on mówi że jest zmęczony że ja go osaczam i pyta się mnie czy o to mi chodzi żeby on się do seksu zmuszał ja nimfomanka nie jestem zwyczajnie mam ochote uprawiać seks ze swoim mężczyzną inni mnie nie interesują a mojego chyba nie interesuje ja bo jak to niby wytłumaczyć? Trafił mi się wyjatkowy egzemplarz

Gość gość
Mam to samo. Ten mój tylko w gębie jest mocny. Jak przychodzi co do czego to krotko i byle jak, chyba że jest po alkoholu.

Gość poruszenie_W_bokserkach
Zdrada to by było pójście na łatwiznę Tu trzeba fundamentalnych zmian i ciężkiej pracy nad partnerem Ostatecznie to rozstanie bo lepiej się rozstać i znaleźć innego niż zdradzić i potem się rozstać doprowadzając do cierpienia jednej strony

Dalej nie rozumiem autorki tego tematu... Czy nie możesz roztać się z obecnym facetem i znaleźć nowego?? Po co tracisz swoją młodość...?

Gość gość
poszukaj innego

Wszystkie puszczalskie maja ten sam problem. Najpierw sie bzykaja, daja facetowi az do znudzenia, potem sie zareczaja a on juz ma dosyc tego. Jaka to bedzie noc poslubna? Chyba noc nudow... :O Jakze inacze maja dziewice i prawiczki. Az iskrzy miedzy nimi a gdy sie do siebie dorwa w noc poslubna, to az wiury leca :D :D Dla prawiczka i dziewicy znudzenie nadejdzie, o ile w ogole kiedys nadejdzie, dopiero za wiele lat. Dla pusczalskich bab i chlopow "psow na baby" znudzenie jest juz dzis chlebem powszednim. Pieprzta sie dalej i udawajcie dalej zdziwione :O

Gość gość
Takie samo pragnienie mnie również dopada lecz nie regularnie ale z raz w miesiącu. Po rozmowie ze swoim chłopakiem który jest moim pierwszym zaaranżował takie spotkanie seksu grupowego z czwórką kolegów. Miałam sobie wybrać z którym chcę lecz reszta miała prawo się przyglądać. Byli wszyscy tak wspaniali że z wszystkimi chciałam. Mój chłopak był zszokowany i podniecony pytał czy dam radę w trosce o mnie. Dałam radę i nawet każdy we mnie zagościł dwa razy.