Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość gość
A zależy czego to będzie raz?! :P A na poważnie -oczywiście że do zajścia w ciążę wystarczy tylko jeden stosunek!

Gość gość
Jak dobrze trafisz to tak. Nie wiesz skad sie dzieci biora?

Gość gość
A skąd pomysł że trzeba współżyć 2 razy żeby była mowa o ciaży? Chłopak ci nagadał czy koleżanki? Co się dzieje?

no wiem tylko kurcze cos nie moge zajsc w ciaze...w dni plodne a powiinam no niee...

Gość gość
A no to pisz od razu że chodzi o problem z zajściem w ciażę a nie rzucaj tylko hasłami bo to niewiele mówi. Cóż, można zajść po jednym nawet niepełnym stosunku ale równocześnie nie oznacza to że każda para tak własnie zajdzie. Ile czasu sie staracie, jak wyglądają twoje cykle? Napisz coś więcej.

pare tygodni no a w dni lpodne powinnam zajsc no nie jak czesto sie kochac zeby zajsc jestem tu nowa nie dawno to konto zalozylam..

Gość gość
Wiesz co rzucasz stale ogólnikami mimo próśb o konkrety. Zdrowa para współżyjąca w dni płodne ma jakies 25% szans na ciążę. Sami lekarze mówią ze starania o ciążę trwające do roku czasu są norma a ty myślisz ze po paru tygodniach juz zajdziesz w ciążę. Pare czyli ile 2-3 czy wiecej?

no ok ...dzieki bardzo marze o dziecku wiekszosc ma tylko nie ja glupio mi z tym i wgl przyko ....moja siora ma corcke 2 letnia

Gość gość
Daj na luz. Co to jest pare tygodni. Ile masz lat? Chciałabym ci jakos pomoc i cos podpowiedzieć ale widzę ze ty tego nie chcesz bo rozmowa z toba jest bardzo jedostronna i chyba nic wiecej sie nie dowiem. Nie mam ochoty ciagnac cie dluzej za język. Powodzenia. :)

Gość gość
O to żebyś napisala więcej o swoich cyklach i ile trwają konkretnie starania a wciąż piszesz tylko nic niemówiące teksty. Wobec tego poczyta sobie o płodności i w ogóle zapoznaj sie z tematem bo póki co ty tylko chcesz ale nic od siebie nie dajesz. Ja juz od ciebie nic nie chce a o wiek zapytałam bo myślałam ze jesteś z 10 lat mlodsza.

Gość gość
Omg czy ty w ogole wiesz co to są cykle miesiączkowe i jak się liczy ich długość? No ja juz zwątpiłam w twój wiek i inteligencję. :-o

Gość gość
No i to idealnie podsumowuje sens tego tematu. :D

witam wszystkich jestem tu nowa wczoraj zalozylam to konto....dlaczego w dni plodne nie moge zajsc w ciaze............

Gość gość
Wpisz sobie w google " cykl miesieczny u kobiety" i dobrze sie z nim zapoznaj bo widac mimo wieku nie masz ansolurnie ŻADNEJ wiedzy na ten temat . Wszystko jest w internecie, wystarczy poszukac.