Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z was ma bardzo niskiego meza chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Poznalam kogos bardzo interesujacego ale jest on bardzo niski 162 moze 165, sama mam 159, ale wedlug mnie to troche maly wzrost na faceta, ciagle o nim mysle interesuje mnie wybrala bym jego ale wacham sie co do wzrostu, jak to bedzie wygladac w przyszlosci? Spotykalam sie z wysokimi facetami przewaznie minimum 175- 185, ale on ma cos w sobie co mnie do niego ciagnie. Nie wiem tylko jak to rozwiazac w swojej glowie, nigy nie spojrzala bym na mezyczyzne o wzroscie ponizej 170, ale on mnie intryguje mysle o nim sni mi sie w nocy i nie wiem, mam taki dylemat

Gość gość
haha laska 159cm wybrzydza gosciem 1660-165cm hahaha

Gość gość
Ale gdzie ty widzisz problem? A moze on jest po prostu bogaty?

Gość prawikzewsi
Jak będziecie mieli dzieci to kupcie hormon wzrostu.

Gość gość
ja bym takiego typka nie chciala za maly :O

Gość gość
facet musi miec 1,8m

Gość gość
Ty jesteś krasnalem on też to i dzieci będą malutkie, no chyba, że wystąpi transgresja genetyczna, ale na to nie liczcie. Szukaj wysokiego, on też niech szuka wysokiej babki.

Gość gość
Mężczyzna zaczyna się powyżej 175 cm, zapamiętajcie to w końcu!!!

Gość gość
kombajny do czereśni są teraz w modzie :-) jeśli masz wątpliwości daj sobie z nim spokój pierwsze zauroczenie minie i nie będziesz mogła na niego patrzeć i on też nie będzie z tobą szczęśliwy

Gość gość
szkoda :(

Gość gość
Sama mam 182 i mialam niższego faceta. W takim przypadku jest to lekko krepujace, ale jezeli jego charakter jest wart uwagi to wzrost nie ma znaczenia. Patrz na to ze jest wyszy :D

Gość gość
:O Ja bym sie wstydzila czegoś takiego, pomimo że sama mam 155cm.... Śmiać mi się chce z tych wszystkich "facetów" 165cm haha

Gość gość
Cóż niestety powiem szczerze, ale patrze raczej na wysokich mężczyzn, nawet nie myśle o tych niższych lub mojego wzrostu, ale nie mam nic przeciw

Gość gość
Ja 166 mąż 164 i nawet zakładam szpilki. Ja nie mam z tym problemu a jak ma otoczenie to ich problem.

Gość gość
Związku bym się nie bała, ale myślę, że nie chciałabym mieć dzieci z takim facetem. Córka by sobie poradziła, ale syn miałby całe życie przegwizdane.

Gość gość
ja bede miala nizszego meza,z poczatku nie chcialam ale my rozumiemy sie bez slow,oczarowal mnie swoja inteligencja,oczytaniem i jest Taki samczy :)

Gość gość
14 37 a jestes ladna?

Gość gość
Jestem ładna tak myślę choć mężczyźni mówią mi, że jestem bardzo ładna.

Gość gość
wiec na co ci taki maly facet w dodatku nizszy, po ile macie lat?

Gość gość
kwestia czasu jak go zdradzi

Mam kolegę, który jest niewysokiej postury.do tego drobny.A kobiety interesują się nim i to bardzo.Ten Twój też pewnie jest ciekawym facetem, skoro Cię ujął...Najważniejsze jak Ty się czujesz przy nim.Czy idąc koło niego po ulicy, jest Ci dziwnie?

Gość gość
Wzrost u faceta to moj fetysz, ale kobietami skreslajacymi za niski wzrost facetow, ktorzy sa od nich wyzsi, mimo wszystko gardze troche. Mnie wystarcza zeby nie byl zauwazalnie nizszy ode mnie.

Gość gość
Kobiety nie chca takich fajfosow ponizej 170, tylko takich facetow jak ja prawdziwych samcow. Mam 176cm i chodze na silownie, gole glowe na lysko i nie jestem mily, wszystkie kobiety na mnie leca, nie moge sie od nich odpedzic, taki ktos jak ten twoj by mnie rozsmieszal

Gość gość
:) Cóż, ale w was ludzie jadu... dopiero po swietach )

Gość gość
jasminowka,na poczatku nie powiem troche zle sie z tym czulam ale teraz to mi wisi bo mozemy rozmawiac o wszystkim,mam w nim oparcie naprawde nie chcialabym go stracic.a jak sie ludzie gapia to mi to wisi.co mi z jakiegos przystojniachy jak bedzie mial Charakter do d**y .z moim sie nie nudze,on jest bardzo wyksztalcony i przy tym inteligentny i w Taki meski sposob seksowny.innego nie chce

Gość gość
gość dziś :O

Gość gość
Mnie też zawsze marzył się wysoki facet, mój były mąż ma 180 cm. Ja sama mam 156 cm. Obecnie mam chłopaka, który ma 173 cm, więc wyższy ode mnie prawie o głowę, czyli sporo, ale jak założę szpilki to jesteśmy prawie równego wzrostu. Przeszkadza mi to, bo wzrost naprawdę jest dla mnie ważny, ale z drugiej strony jest dobrym człowiekiem, dobrze nam się układa, więc musiałam się z tym pogodzić. I choć marzy mi się aby był choć trochę wyższy, to nie zamieniałabym go na nikogo innego.