Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z was ma bardzo niskiego meza chlopaka

Polecane posty

Gość gość
Mój brat ma 175 cm, a Jego żona 179 cm. Widać różnicę, ale im to nie przeszkadza. Ona nawet czasem w szpilkach chodzi

Gość gość
Ja poznajac mojego obecnego meza tez mialam takie watpliwosci. I ja i on 160. Taki niskiej postury,chechlowaty wogole nie przystaojny. Cot. Ale czyms mnie ujal,osobowoscia,charaktetrem. Zostalismy para ale ten zwrost i ogolny wyglad mnoe odpychal jeszcze jakis czas. Dzis po 12 latach malzenstwa jest super przystojnym facetem ma 170 cm i nie zamienilabym go na zadnego innego. Patrz na wnetrze nie na wyglad. Bo wyglad kiedys sie zmieni a serce zostanie

Gość gość
15:27 Czyli jak go poznalas to miał 12 lat?

Gość gość
dyskryminacja w polsce

Gość gość
Facet to facet ale kobieta o wzroscie 150 pare cm to troche porazka. Toz to nie kobieta to krasnal:/ Serce blisko d**y! A wymagania ze ho ho! Wlasnie dla was sa faceci 165 wzrostu i to i tak duzo

Gość gość
sad story

Gość gość
16:44 prawda. Facet 180 będzie wyglądał przy lasce poniżej 160 jak pedofil.

Gość gość
15:43 dlaczego 12 lat? Gdzie to wyczytalas?

Gość gość
Rany ty autorko jestes glupsza niz ustawa przewiduje. I masz glebie uczuc mydelniczki. Przejmujesz sie wzrostem i jesscze pytasz obcych kretynow na forum. Nie masz wlasnego zdania? Zawsze kierujesz sie tym co ludzie powiedza? Idiotka.

Gość gość
Ja mam 164cm, a mój chłopak ma 165cm. Dodam, że noszę buty na wysokim obcasie, bo lubię takie ok. 7-12cm. Nigdy mi nie przeszkadzało co sądzą inni. Cóż... nasze dzieci będą niskie. Ale jakie urocze :P

Gość gość
Ale debile z was ludzie...

Gość gość
haha krasnalki

Gość gość
ale pewnie jestescie brzydkie biorac tak malych gosci haha

Gość gość
Takie kobiety kurduple są najgorsze. Strasznie pyskate, bezczelne i wymagania mają z kosmosu. Startują do wysokich facetów, a potem chodzą takie dziwolągi, żeby go pocałować musi skakać metr. Bierzcie się za małych krasnalków, a wysokich zostawcie normalnym kobietom.

Gość gość
normalnym kobietom? ale wulgar

Gość gość
Z tego, że dałam kosza gościowi 190cm by związać się z 165cm wnioskujesz, że jestem brzydka? Hmmm.

Gość gość
Jestem facetem mam 180cm, ale nigdy nie nazwalbym mezczyzny o wzroscie 160cm krasnalem, albo kur/plem. To przegiecie

Gość gość
Miałam niższego faceta (2-3 cm mniej ode mnie) ale jego ogólna postura była wówczas bardzo szczupła dlatego wyglądaliśmy trochę jak matka z dzieckiem, zarówno ja i on czulismy się nie do konca komfortowo (automatycznie sie przy nim garbilam a on prosil bym chodzila w plaskich butach) ale to nie z tego powodu się rozstalismy. Mój obecny partner jest ok. 13 cm wyższy, także ani on ani nie ja nie mamy z tego powodu kompleksów. Bardzo podobają mi się mężczyżni o normalnej sylwetce powyżej 190 cm.

Gość gość
Ja mam 165cm, mąż 162, mamy po 31lat. Jest bardzo fajnym człowiekiem, chce byc z nim do konca zycia

Gość gość
normalny 190cm haha takich jest niewielu

Gość gośćdew4
To są chyba prowokacje albo wypisują to bardzo młode osoby. No rozumiem jak kobieta się dziwnie czuje jak mężczyzna byłby dużo niższy, ale wyższy o kilka cm ? Moja koleżanka jest niska ok 150 cm, ma chłopaka 190 cm i są piękną parą. Jej mama ma ok 150 cm, a tato 160 cm i są bardzo udanym małżeństwem on bardzo pracowity, wszystko zapewnia dzieciom. Nie wiecie, co się w życiu liczy.

Gość gość
Maz mojej kolezanki ma 162cm, ona ze 166, ja 170 i ja tez na niego lece :) jest niesamowity, duzo bardziej mnie pociaga jego zachowanie niz wielu wysokich gosci bez klasy i polotu i fantazji

Gość gość
11:04 normalna sylwetka czyli nie za chudy i nie za gruby i wzrost powyżej 190 cm zdarza się czasem :D znam przynajmniej kilku takich facetów. 11:08 oczywiście że wzrost nie powinien mieć aż takiego znaczenia ale jesli kobiecie zawsze podobają się wyłącznie wysocy i są z tego względu dla niej automatycznie o wiele atrakcyjniejsi od pozostałych to czy ma za to przepraszać i szukać na przymus niższego bo inaczej ktoś uzna ją za płytką? nie przesadzajmy, czasem ma się specyficzny gust (jedni wolą blondynki, inni brunetki, jedni szczupłe inni krągłe i mają prawo), wysoki wzrost tez może być czymś pożądanym i nie ma w tym nic złego :) Ja w obcasach mam ok. 184 cm wzrostu, przepraszam że nie rozglądam się za niższymi, chcę się czuć kobieco przy facecie.

Gość gość
dziś [11:20 materialistka :(

Gość gość
przeciez faceci tak samo patrza na kobiety ladna brzydka piersi etc

Gość gość
ja mam 155 i nie uwazam sie jako kobieta za niska, aktualnie moj chlopak ma 172cm i uwazam ze to troche malo, czuje sie z nim tak sobie kiedy mam obcasy, facet musi byc wyzszy od kobiety

Ludzie są różni. Moda się zmienia. W dodatku jest uwarunkowana kulturowo. Mi się ta różnorodność bardzo podoba, a Wy chcecie powpychać ludzi jakieś schematy, mierzycie ich w metrach i kilogramach. Kobieta powinna mieć duży biust, a facet wysoki wzrost. Gdyby wszyscy tak wyglądali, byłoby nudno. A co do dziewczyny prawie mojego wzrostu (184cm) - poczuć się kobieco można przy mężczyźnie odpowiedzialnym i mądrym. Czemu tylko przy wysokim? Dodam, że jeśli będziecie mieć dzieci, będą one wyjątkowo narażone na różne choroby. Im wyższy wzrost tym słabszy kręgosłup.

Gość gość
będziecie mieć dzieci, będą one wyjątkowo narażone na różne choroby. Im wyższy wzrost tym słabszy kręgosłup. x ale bzdura

Gość gość
12:38 Ina ja mam tyle w obcasach ;), masz rację w związku z wymienianymi cechami ale uwierz na słowo że czasem taka kwestia jak wzrost potrafi być istotna, zaznaczałam już że to kwestia gustu, nic nie poradzę że to mi się najbardziej podoba. To trochę tak jakbym musiała uzasadniać dlaczego pociągają mnie bruneci a mniej blondyni.. a ktoś mnie przekonywałby żebym jednak koniecznie zainteresowała się blondynami.. Oczywiście sam wzrost bez ciepłego serca i innych istotnych dla mnie cech nic nie daje. To nie tak że propaguję że facet musi być wysoki, mi się zwyczajnie tylko tacy podobają.