Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale HIM oberwala dzisiaj BRAWO !!:D:D:D:D:D

Polecane posty

Gość gość

rządzicie chlopaki :):):classic_cool:

Gość gość
Trzeba mieć ogromne kompleksy, by się cieszyć z gnojenia innych. Kilku lub kilkunastu przegrywów wymyśla sobie, że ktoś jest ofiarą (np. HIM, Kiełbasa) i potem się nad nią znęcają jak g****arzeria w podstawówkach nad kimś, kto nosi okulary i jest otyły. Mniejsze kompleksy ma taki okularnik niż wy.

Gość gość
18:42 przecież to jedna osoba piertoli tutaj o tej HIM. JEEENDA! ten wariat co się podpisuje >>kat0wice<

Gość gość
Pudlo nie jestem Kce masz obsesje HIM na jego punkcie. Wczoraj wklejałaś linki, jak chciałas jechać do niego, żeby pracowac jako prostytutka, ale koleś się na ciebie wypiął i teraz się mścisz. Taka jest prawda.

Gość gość
Miała jechać i zarabiać 10,000 miesiecznie sama pamietam temat Zgodzila się pracować jako prostytutka :)

Gość gość
Dzisiaj dostała po łapach franca wredna :) Zostalo dzis dobitnie pokazane, że jest tutaj nie lubiana i nie tolerowana :D

Gość ina®
Tak Grzesiu-zyj w swoim wymyslonym swiecie.:D🖐️

Gość gość
W moim świecie ?? haha :) Zobacz co się dzial od godziny 17 do 17.30 może wtedy zejdziesz na ziemię zlewie na sperme :D Kilka osób ją jechało jak burą suke :)

Gość gość
sama ze sobą to ty zawsze piszesz i zostałas tu ośmieszona, jak widac twisz dalej w swojej paranoicznej psychozie. Nie będziesz tu miała nigdy spokoju, tylko nocamimożesz się wyłonic szczurzyco, jak normalni ludzie już śpią :)

haha kilka osob czyli ty z goscia:D🖐️ Pod drugie nie jestem him wiec bardziej mnie to smieszy.:D I nie wiem co sie dzialo bo jechalam wtedy z siostra na zakupy.:D🖐️ ja nie siedze tu non stop w przeciwieństwie do ciebie:D

Gość gość
jesteś więżniem własnego umysłu i niechcesz dopuścić do siebie faktu, że kilka osób razem ze mną dziś rozjechalo tutaj to sciero czyli ciebie. Game over l********gu :) Mam wielu sojusznikow w gnojeniu ciebie :):):)

Gość gość
tak, normalniludzie idą spać, a ty zaraz będzie pisala sama ze sobą jak zwykle, milej zabawy cyberstalkerko hahahah :):)🖐️ ps nawet hisolek uciekł jak wystraszony szczurek :)

tak na pewno uciekl.:D myslisz ze ktos bedzie siedzial i pol dnia odpisywal na twoj schizofreniczny belkot?:D🖐️

Grzesiu nie idz jeszcze spac. 😘 Jak zawsze mamusia goni do lozka przed 24?:D

Gość gość
gość wczoraj I, co ? jak my sie dobrze znamy Mówilem, że biedaczka będzie znowu pisala sama do siebie :) Dzisiaj przynajmniej bazgrała zalogowana, bo wczoraj nadawała z gościa, jako kilka osóba hahahaha :):)