Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDopieszczonyMąż

Chce regularnie kochać się z Kobieta

Polecane posty

Gość NieDopieszczonyMąż

Pomimo tego ze żyje w małżeństwie, bzykam raz na 3 tygodnie, żona nie ma takich potrzeb i dla niej jestem zboczuchem ze chce częściej... Moje libido jest duże i mam duże potrzeby! Wiem ze są Kobiety w takim samym położeniu, może się odezwie jakaś Kobieta której potrzeby są równie duże! Jestem z Katowic

Gość gość
Ja jestem z kujawsko-pomorskiego ale mam trn sam problem co Ty. Mój mąż to chyba wogole nie ma potrzeb. A ja wręcz odwrotnie

Gość OnNiedopieszczonyMąż
Gość 00:15 Tak to już chyba jest, ze dobieramy się tak parami! Tylko dlaczego kiedyś bzykalismy się jak szaleni, poprostu wszędzie gdzie była okazja a po urodzeniu dziecka klops, Sex raz na miesiąc i to wyproszony!! Już myślałem ze ma Kochanka ale to nie to. Powiedziałem jej wprost ze jak tak dalej będzie to sobie znajdę Kochanke a Ona to sobie znajdź??? To jest normalne???

Gość gość
Hej do 00-15 ja jestem z pomorskiego i to moja zona chce raz na miesiąc a ja musze robic to reka co dzien ile macie lat moze to taki wiek

Gość NieDopieszczonyMąż
Ja mam 37 lat, moja żona 35. A jak to u Was wygląda ???

Gość gość
Jak jesteś dobry w te klocki to może po prostu znajdź sobie na jakimś portalu kobiete do spotkań?

Chciałbym poznać jakąs kobiete z która bym sie spotykał, w wiekszosci portali to są chetne Panie ale za sponsoring. Jestem jeszcze na tyle młody I przystojny że znajde predzej lub później! A czy dobry jestem w te klocki, hmm kiedyś byłem a teraz dochodze do mistrzostwa marszcsenia Freda!!

Gość rosa na szkle
Ile autorze masz lat?

Gość gość
Jeśli będziesz miał trochę szczęścia to poznasz nawet tutaj tak jak ja. Zawsze mówiłam, że mam w życiu pod górkę aż pewnego razu okazało się, iż z górki :)

Gość gość
jasne ty taki z******ty a wina leży po stronie oziębłej żony ;) jakie to typowe...samo to,że idziesz na skróty i myslisz o zdradzie zamiast naprawić coś w waszym małżeństwie mówi jakim jesteś mężem i odpowiada na pytanie czemu ona nie ma ochoty na więcej. Pomóc przy dziecku,pomóż jej trochę,weź nianię i zabierz ją gdziesz a zobaczysz ,że ochota wróci..ale nie ty już postanowiłeś ,że zdradzisz.

Gość NoNiedopieszczonyMąż
rosa na szkle Mam 37 Lat :)

Gość gość
bałwan ;-)

Gość gość
No nie wiem, są takie portale gdzie ludzie umawiają się ma seks dla przyjemności bez żadnych korzyśc****eniężnych.

Gość 10:00 Może to tak wyglądac z boku, ze postawiłem już krzyżyk na tej sytuacji. Ale nie pozwole sobie na takie oszczerstwa, ze sie nie staram w związku I nie chce aby sie poprawiła sytuacja. Po pierwsze zawsze jestem dzentelnenem dla swojej zony, zabieram ją na kolacj*****nkiety, kino, spa etc. 3 lub 4 razy w roku jeździmy na wakacje, conajmniej raz sami! A ochoty dalej nie ma!!

Gość gość
a jakie korzyści poza finansowymi może mieć kobieta zzz bzykania się z podstarzałym tatuśkiem? ;-/ w dodatku kłamcą i palantem.

Gość 09:51 Chciałbym mieć tyle szcześcia :)

Gość gość
10:07 to jak taki z ciebie gentelman ;-D TO POKAŻ JEJ TEN TEMAT ;-) na pewno wystraszy się i weźmie za siebie ;-)

Gość rosa na szkle
Będziesz też miał szczęście i poznasz kogoś, sądziłam, że jesteś starszy.

Gość 10:09 Widac ze jestes jeszcze nie doświadczony/ona I małoletni skoro uwazasz ze osoby w wieku 37 lat są podstarzałe. OPewnie jakbysmy staneli razem to by sie okazało ze Ty wyglądasz starzej, a do tego czy jestem kłamcą I palantem raczej nie jesteś w stanie okreslić bo sie nie zmany I raczej nie poznamy wiec zostaw sobie hejty dla siebie I nie musisz sie udzielać w temacie!!!

rosa na szkle dzekuje za wsparcie :) Jak widać po wpisach niektórych osób - jestem podstarzałym tatuśkiem.. Uśmiałem sie

Gość gość
Do 10-23 zona ma 29 ja 30 i musze sie prosic o sex tez szukam jakiegos skoku w bok bo ile mozna marszczyc freda jak napisales

Gość gość
jestem 28 kobietą,która o problemach małżeńskich rozmawia ze swoim mężem a nie żali na babskim forum ;-) I ty mówisz o dojrzałości? ;-) Śmieszny jesteś i jak chcesz zamkniętego tematu bez nieprzychylnych tobie komentarzy to znajdź zamknięte forum a nie dostępne dla wszystkich ;-)

Gość gość
I jesteś kłamcą i palantem bo tacy właśnie ludzie zdradzają,okłamują swoich najbliższych dla zwykłego bzykania.

Gość 10:39 Wiem jak sie rozwiazuje problem w zwiazku, tylko do tego sa potrzebne dwie osoby. Takich rozmów na temat sexu, potrzeb mielismy wiele ale co z tego jak zona mi mówi ze nie czuje takiej potrzeby zeby sie kochac codzień lub co dwa dni jej wystarczy raz na miesiac a ja z spuchnietymi jajami mam chodzic. Jesli chodzi o szczerość to powiedziałem jej poszukam soebie kochanki to powiedziała zebym sobie znalazł! A jesli chodzi o nieprzychylne komentarze to mam je głeboko w powarzaniu. Kazdy moze tu napisac żywnie co mu sie podoba !!

Gość gość
ale coś się musiało stać jeśli sam piszesz,że kiedyś było inaczej ...nie wierzę w to,że nagle ją trafił piorun i odmieniła się. Piszesz,że po narodzinach dziecka ''klops'' a co to dokładnie oznacza? Nagle samo z siebie spadło libido? ;-) ile to dziecko ma miesięcy/lat?

Gość 11:02 Nie wiem co się stało, w życiu nam się powodzi nawet dobrze, nie mamy większych problemów. Problem z spadkiem libido to nie jest tak ze ma taki spadek od wczoraj, bo to już się ciągnie 4lata, a ja już nie wytrzymuje tego! Najpierw myślałem ze ma kogoś na boku, ale mówię ze nie, ja tez nic nie znalazłem co by na to wskazywało.

Gość gość
przydałaby się jakaś terapia u specjalisty ;-/ 4 lata to za długo aby nic z tym nie robić. pewnie macie jedno dziecko

Dzieci mamy dwoje, przejrzałem fora i rozne podobne tematy z podobnych postów. Jest wiele facetów jak i kobiet w podobnej sytuacji.

Gość Ayalya
Ja mam taki problem z moim chłopakiem Ja bym się chciała kochać codziennie a on raz na jakiś czas... Zwykle kochamy się raz na miesiąc! Lub raz na kilka miesięcy co nie ukrywam bardzo mnie irytuje. Rozmawiałam z nim i w końcu się okazało że on ma niskie libido. Wcześniej o tym nie widziałam bo cały czas ja inicjowałam ok tylko czasami. Jest ciężko... Ja mam 33 a on 35 lat ...