Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDopieszczonyMąż

Chce regularnie kochać się z Kobieta

Polecane posty

Gość OnNiedopieszczonyMąż
Ayalya, widzę ze nie tylko Ja mam taki problem. Jest dużo szerszy niż mi się wydawało! U mnie tez niestety rozmowy, proszenie i w końcu grozby nie robią większego znaczenia bo jeśli widać jakiś postęp to za chwile wracamy do punktu wyjścia!

Gość gość
Idz chłopie na d****** ona nigdy Ci nie odmówi :)

Gość gość
Jeżeli ci na niej zależy podsun jej ten temat albo któryś z tego forum i niech ona w końcu przejrzy na oczy. Seks w związku nie jest najważniejszy ale jest bardzo ważny. Mój mąż unikał seksu ciągle wykrecal się że jest zmęczony. Pewnego dnia pokazałam mu taki topik i po przeczytaniu uzmyslowil sobie że nie tylko jego potrzeby się liczą ale musi się też liczyć z moimi. Od tego czasu kochamy się co drugi dzień i chociaż ja chciałabym częściej doceniam to.

Gość OnńiedopieszczonyMąż
Nie chce tutaj wyliczac do jakich chwytów juz sie posuwałem, podsuniecie takiego tematu to jedno, zostawiłem telefon z ogłoszeniami ero kobiet tak zeby je widziała, mówie ze sobie znajde kochanke nawet zaproponowałem sex w trójkącie z innym facetem lub kobieta, pozostawiłem jej wybór. Ale oczywiscie temat jak grochem o ściane i poprostu musze sie gdzies wygadać... To czy kogoś poznam, czy nie to juz inna sprawa ale wiem ze podczas rozmowy z osobą w podobnej sytuacji jest raźniej.

Gość gość
Ok mi się udało i mój mąż przejrzał na oczy. Kochamy sie co drugi/ trzeci dzień. Chociaż każde zbliżenie inicjuje ja. Seks jest cudowny i nie wyobrażam sobie rezygnacji z niego. Współczuję ci ogromnie

Gość gość
Widzę że już zaczęłam się powtarzać :-)

Gość gość
Niedopieszczony, potrzebujesz się wygadać czy kochanki ? Jestem z Twoich okolic ...

Gość gość
OnNiedopieszczonyMąż Będziesz miał tyle szczęścia co ja tylko nie szukaj na siłę. Ten ktoś znajduje się zazwyczaj tam gdzie się tego nie spodziewamy:)

Gość14:57 Poszukuje kobiety, kochanki z która bede rgularnie i nie mechanicznie sie Kochał ale i tez rozmawiał! Jesli masz ochote mnie poznać to z chcią sie z Tobą umówie.

Gość gość
Niedopieszczony to poproszę o jakiś kontakt do Ciebie

kajetan.burczek@o2.pl - kontakt do mnie. Czekam na Twoją wiadomość.

Gość gość
Wiesz co jak mój mąż by mi pokazał sex strony z ogłoszeniami i inne takie to bym się jeszcze bardziej zawziela w sobie i uniosla honorem. Seksu zero za takie cos. Bym sobie pomyślała że mój mąż jest okropnym palantem i szantazysta i stracilabym do niego szacunek. I chodź bym nie wiem jaką ochotę miała to na pewno nie chciałabym się z nim kochać. Kobieta musi czuć się kochana, szanowana, trzeba ja dotykac przypadkiem, dawać jej buziaki w ciągu dnia i z nią rozmawiać na temat problemu, próbować zrozumiec. U Ciebie to już za daleko zaszło NIE KOCHASZ JEJ i jesteś nastawiony na zdradę. Rozwalasz wasze małżeństwo.

Gość OnNiedopieszczonyMaz
Odgrzewam temat, zapraszam Panie z Śląska

Gość gość
Urzekła mnie Twoja historia...