Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu mężczyźni narzekają na mały biust?

Polecane posty

Gość gość
taka jedna pierś waży 2-3 kg

Gość gość
jak przydusi to może zabić

Gość gość
Są różni faceci i różne gusty. Jednym podobają się małe piersi, innym duże, jedni lubią długie nogi a inni krótkie. Jedni wolą anorektyczki, a inni grubasy po 200kg. Działa to tak samo, jak jedną kobietę podnieca owłosiony tors, a inną odrzuca. NIE MA ŻADNYCH WZORCÓW! Szczupła modelka pasująca do wszystkich gustów to tylko praktyczny wymysł medialny. Prawda jest taka, że każdy facet ma swoje preferencje. Jest tak, jak z kobietami i podobającymi się im mężczyznami: jedna woli romantycznego pedanta z przedziałkiem, a inna nieokrzesanego, łysego dzikusa. Jedna woli rozmawiać o literatach, a inna w tym czasie uprawiać dziki seks. Jednym mężczyznom podoba się ta pierwsza a innym ta druga. Więc przestańcie panie upodabniać do jakiegoś jednolitego wzorca, bo takiego nie ma. Każda z Was jest w stanie znaleźć takiego faceta, dla którego będziecie idealną boginią!

Gość gość
nie odpowiedzieliście na moje pytanie... to że każdy ma inne gusta to ja wiem ale nie rozumiem czemu niektórzy potrafią zdradzić, zostawić kobietę przez mały biust