Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

węższe biodra i szczuplejsza pupa w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Sporo kobiet narzeka, że w ciązy poszerzają się biodra i rosnie pupa. U mnie jest odwrotnie. Jestem w 9 miesiącu, a pupa, która zawsze była moją zmorą zrobiła się płaska. Biodra tez wydaja sie wezsze. Czy jest szansa, że po ciąży już tak mi zostanie? Nie ukrywam, że byłoby fajnie :-)

Gość gość
Ha ha ha nie ma szans na wezsze biodra w wysokiej ciazy. To ci sie tylko tak wydaje, bo jest brzuch. Dziecko nie siedzi tylko w brzuchu, ale w miednicy tez. Widocznie sporo schudlas w ciazy i dlatego tak masz. Jesli twoja waga w ciazy wzrosla 5-7 kg tzn ze schudlas.

Gość gość
Może i mi sie wydaje z tymi biodrami. Ale uda mam szczuplejsze i tyłek tez. Może uda i szersza talia dają wrażenie szczuplejszych bioder, to fakt. Na początku ciąży strasznie chudłam przez mdłości, teraz ważę 5 kg więcej niż przed ciążą.

Gość gość
To tylko złudzenie :D

Gość gość
gość dziś No, czyli tak jak myślałam wcześniej. Prostu w ciąży schudłaś o dobre 5 kg. Zeszczuplała pupa i uda. Same biodra węższe nie będą, bo to fizycznie po prostu niemożliwe, ale brak 5cm warstwy tłuszczu w tym miejscu daje ci takie właśnie złudzenie.