Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obecny

Hey , do Was piszę przyszli technicy techniczni

Polecane posty

Gość obecny

którzy poznają język techniczny w mechanice precyzyjnej i zechcą poznać rysunek poprzeczny elementu typu A-A lub rysunek wzdłużny elementu technicznego , powiedzcie wprost - czy jesteście zainteresowani 'dyplomem technika' od roku 2019 i po reformie edukacyjnej od roku 2017 , czy jesteście zainteresowani tytułem zawodowym 'TECHNIKA' w zawodzie : - technik mechaniki precyzyjnej - technik budowlany - technik sanitari - technik elektryk - technik elektronik - technik automatyk - maszynista elektrowozu z dyplomem TECHNIKA - technik spawania - ustawiacz maszyn CNC i operator tych maszyn - technik chemik itd. - o wielu specjalistach z tytułem TECHNIK nawet nie wspomniałem ale są i będą bardzo potrzebni do pracy w Polsce ! Jak widzę , do tej pory w Polsce nadal szkoły zawodowe są oparte aby wyszkolić i wykształcić : - hotelarzy - handlarzy i sprzedawców - kucharzy i gastronomów - informatyków na chwilę w Warszawie otwarto TECHNIKUM Kolejowe w Warszawie aby nauczyć kilkaset osób do pracy MASZYNISTA w METRO w Warszawie dla potrzeb METRO WARSZAWA , gry ok. 500 abiturientów szkoły zdobyło DYPLOM to szkołę zamknięto a PLK zwolniło z pracy ponad 2000 maszynistów elektrowozów , starych dobrych fachowców , otrzymali odprawy pieniężne w wysokości ponad 100 tys. PLN i zakaz powrotu do pracy w zawodzie a chętnych młodych brak do zawodu - maszynisty - tokarza - szlifierza - elektryka - hydraulika - budowlańców brak - itd. więc popieram PiS , budowa szkół zawodowych i technikum natychmiast i od wczoraj , pięć lat spóźniona reforma edukacji i fachowców w dziedzinach 500 PLUS 'brak' a jak wiadomo nie każdy/a musi być MAGISTREM od spraw ZBĘDNYCH

Gość gość
pis to akurat dzieło socjo-techników nie jestem pewien cy kórykolwiek nich potrafiłby wykonać rysunek techniczny czy w ogóle rysunek czegokolwiek oprócz wielce schematycznego i przypadkowo skalowanego na losowych fragmentach powierzchni rysowalnej przedstawienia swojego c***ja dooopie narodu

Gość gość
ewentualnie jakieś scenki rodzajowe z ich szczęśliwego żywota wynikające z tegoż c***ja tam obecności w rodzaju patykowatych ludzików na plaży z kwiatkami albo patykowatych ludzików na masie innych patykowatych ludików podcas sek orgii

Gość gość
zreszta to samo sie tyczy kadej każdej partii politycznej. chociaż w przypadku tego ostatniego rysunku akurat skalowanie nie byłoby przypadkowe i mielibyśmy do czynienia z wielkimi patykowatymi członkami wielkośc***atykowatyczh ludzikków nimi wymachującymi i olbrzymimi elipsoidalnymi obiektami zgniatającymi patykowate ludziki płci żeńskiej

Gość gość
to nie są ludzie z wielkimi talentami i wyobraźnią oprócz tych którzy wiedzą że to szopka. ci sa szkolonymi aktorami zresztą i tak wiekszośc roboty odwalają montażyści także to też c***j nie talent. techniki najbardiej interesuje ich twórcy którego projektu daja najwięcej w łape

Gość gość
kooorfa mać....

Gość gość
ogromna większosć z nich to gofno które wypłyneło na grupowych prądach wstępujących leczenia kompleksów wynikających z wpojonej megalomani. jakieś korfy wędrowniczki z podejrzanym rodowodem.. piertolone czerwone krasnale któe mają centralnie wyjepane na to w jakiej sa partii, kłamcy, hipokryci, karierowicze, nieodrodne dzieci swoich rodziców

Gość gość
ogromna większosć z nich to gofno które wypłyneło na grupowych prądach wstępujących leczenia kompleksów wynikających z wpojonej megalomani. jakieś korfy wędrowniczki z podejrzanym rodowodem.. piertolone czerwone krasnale któe mają centralnie wyjepane na to w jakiej sa partii, kłamcy, hipokryci, karierowicze, nieodrodne dzieci swoich rodziców