Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Desnoran opinie i cena

Polecane posty

Gość gość
Ja tam nigdy nie chrapałem :D. Co do tego całego desnoranu to cena jest chyba stosunkowo niska coś koło 20 złotych za opakowanie.

Gość gość
Tylko to coś jest w sprayu? A znacie może jakieś tabletki na chrapanie?

Gość gość
Kupiłam w prezencie dla mojej mamy. Na obecną chwilę wydaje się być bardzo zadowolona. Ogólnie jest mocno wybredna, więc to chyba sukces :D?

Gość gość
Czy takie specyfiki naprawdę działają? Fajnie byłoby poczytać jakieś niezależne artykuły.

Gość gość
Ja słyszałem nawet o ćwiczeniach, które pozwalają odpowiednio regulować oddech i dzięki temu można potem nie chrapać podobno. Chociaż takie tabletki też pewnie swoje dają...

Gość gość
Mogę potwierdzić, że działa! Kupiłam chłopakowi, bo o ile nie zasnęłam pierwsza, to miałam przechlapane, bo on chrapie jak niedźwiedź.. Kupiłam desnoran i tak szczerze to nie spodziewałam się cudów, tym bardziej po przeczytaniu w ulotce, że może nie działać od razu :P w nocy chyba z tego wrażenia ze dwa razy się budziłam i nie chrapal :D a jego pierwsze słowa po przebudzeniu 'chrapalem?' :D

Gość gość
Czy nadal korzystanie z tej kuracji? Czy on już przestał chrapać?

Gość gość
Gdzie można ten cały Desnoran kupić najtaniej?

Gość gość
W internecie :)? Przykładowo na ceneo jest chyba sporo ofert desnoranu.

Gość gość
Fajnie, gdyby oferowali darmowe próbki wtedy człowiek wiedziałby czy to naprawdę działa i potem kupował normalne opakowanie, a tak to kupujemy trochę w ciemno.

Gość bananowyjest
U mnie kompletnie nie zrobił nic...

Gość gość
Jakiś czas temu znalazłam na blogu recenzję tabletek na chrapanie - http://fitynka.pl/snoran-plus/ postanowiłam zamówić dla męża i powiem Wam, że był to strzał w dziesiątkę, już pierwsza noc była normalnie przespana, co było dla mnie jak wybawienie. Mąż strasznie chrapał, a szczególnie po alkoholu, niestety bardzo lubi piwo, więc chrapanie to była nasza codzienność. Na szczęście tabletki mnie wybawiły ;)

Jeśli Desnoran nie pomoże, można zaprowadzić chrapiącego do laryngologa. Specjalista zbada, zdiagnozuje i zaproponuje odpowiednie leczenie :)

Gość gość5235
Tutaj http://suplobit.pl/forum/desnoran jest podobny wątek, zerknjcie sobie. Chrapanie jest naprawdę uciążliwe, wiec warto jakoś prrzeciwdziałać, żeby nie sprawiać dyskomfortu osobie towarzyszącej ;)

Gość Skoko
Hahahaha to jest zwykła sól rozpuszczona w wodzie xD

Gość gość
Syf nie ziemski strata kasy ludzie nie kupujcie tego gowna uwierzcie mi to nie dziala zal i jeszcze raz zal

Gość gość
Jestem nie zadowolona.Cena zbyt wysoka a i skutecznosc znikoma,Wstretny.Nie polecam.Zazywalam wczesniej NIE CHRAP byl skuteczniejszy.Chyba do niego wroce.Smak ma tez znosny.

Gość skuteczne

Mój mąż strasznie chrapał, nie mogłam spać budziłam go i wyzywałam, on w efekcie był na mnie zły i się w nocy kłóciliśmy zamiast spać. Moja koleżanka poleciła mi te tabletki  tabletkinachrapanie.bebjo.pl stosował zaledwie 2 dni i przestał chrapać. Teraz mój mąż jest wypoczęty jak i ja. Nie ignorujcie chrapania moze się skonczyć źle dla waszych mężów czego skutkiem jest nie dotlenienie.