Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy napisać do byłej :( pomocy

Polecane posty

Gość gość

Cześć, rozstalismy się na dobre z 7 mc temu, ona kogoś już ma i z tego co widzę, chyba jest szczęśliwa, ja niestety nie :( to ona mnie zostawiła, ma kogoś, ja wciąż o niej myślę, choć też już byłem w związku, na prawdę bardzo mi jej brakuje ale wciąż słyszę jej słowa, ze nie będzie wchodzić to tej samej rzeki i nie jestem wystarczająco majętny... nie umiem o niej zapomnieć, o tym, że byliśmy 3 lata :( mam dużo wspomnień z nią związanych, chyba za dużo, po blokowałem ją, zmieniłem nr żebym nie kontaktował się ale ... sam nie wiem, bardzo tęsknię za nią :( to nic nie zmieni, jak napisze, prawda? lepiej pisać listy do szuflady?

Gość gość
no jak cię zostawiła dla innego i do tego mówi, że jesteś za mało majętny (sic) to chyba nie ma po co? ale zawsze możesz napisać, dziewczyny są takie, że cię zniechęcą a później będą mówić, że się nie dosyć starałeś. tylko jaki to sens jak ta dziewczyna tak do tego podchodzi?

Gość gość
no właśnie, czy jest sens :( czy ona mnie kochała na serio czy była ze mną bo nikogo lepszego nie było w jej pobliżu... tylko, że mi jej brakuje, chyba na serio ją kochałem/kocham sam już nie wiem ... dobra, nie napiszę do niej- wolę pisać listy i później je spalić

Gość gość
Ja bym napisała.

Gość gość
Daj spokój tylko się poniżysz jeszcze bardziej, odeszła... zapomnij i zajmij się sobą, za jakiś czas ci minie i zrozumiesz że to zła kobieta była, są tysiące lepszych.

Gość gość
skoro z takiego powodu Cię zostawiła, to kiedyś zrozumiesz, jak mało wartościowa kobieta to była, i będziesz dziękował Bogu, że zostawiła Cię i że miałeś szansę poznać kogoś wartościowego i wspaniałego. Bo sorry, ale łatwo będzie poznać kogoś lepszego- niezbyt dużo jest takich materialnych ździr. Musisz tylko uwierzyć w siebie i otworzyć się na nową miłość- czyli zapomnieć o tej szui. Jak? Nie roztrząsaj, nie analizuj, nie wspominaj. Nie marnuj czasu na pisanie listów, ale zainwestuj w siebie. Niedługo nowy rok, postanowienia noworoczne itd. Weź postanów, że inwestujesz w siebie- zapisz się koniecznie na siłownię, na tańce, weź jakieś hobby nowe rozpocznij, pomagaj w wolontariacie. Zapełnij maksymalnie czas, staniesz się lepszy, ona będzie kiedyś żałowała, a wtedy Ty kopniesz ją w dupę, bo będziesz miał przy sobie wspaniałą kobietę, którą poznasz na siłowni, tańcach lub przy innym hobby- true story, zaufaj mi. Najgorzej to tak rozmyślać i rozpaczać, bo pomyśl ile energii i cennego czasu na nią tracisz (życie jest krótkie)

Gość gość
Kobieta z klasa :classic_cool: