Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariannne

Petycja..

Polecane posty

Gość Mariannne

Zachencam wszystkich do podpisywania petycji w sprawie przyznania najwyzszego odznaczenia cywilnego dla Polskiego kierowcy ktory zginal w Berlinie. Niemcy juz kombinuja , i chca go tego pozbawic. oto link do petycji" change.org" jeszcze wczoraj Polak byl na pierwszym miejscu miejscu w srod wielu innych petycji. dzis jest juz na ostatniej stronie. Mysle ze to "zasluga"gazety Bild, ktora podala nie prawdziwa informacje , jakoby Polak zostal zamordowany na kilka godzin przed dramatem jaki sie odbyl w Berlinie. Ratujmy honor Polskiego kierowcy. Brakuje jeszce 10 tys podpisow.Do dziela!

Gość gość
Za co odznaczenie?! Weż sie opamiętaj, owszem żal mi że zginął, ale giną setki w trakcie wykonywania pracy - pomyśl ilu strażaków ginie ratując innych i nikt ich nie odznacza, nikt nie robi zbiórki pieniedzy dla ich rodzin, premier nie przyznaje im rent dożywotnich. A dwa, cała historia że walczył o kierownice, zobacz filmik z nagrania tir zasuwał płynnie, a kierowca na 99% już nie żył, było ciemno, więc skąd nagle historia że szarpał sie z kierowca? Ze zdjecia z "faktu" to tak lipny fotomontaż że az żal.

Gość gość
A ty skad wiesz co było prawdziwe, a co jest nieprawdziwe? Jechałaś tym TIRem?

Gość Mariannne
Nie wierze !ze wsrod was nie ma patriotow,nie wierze ze oprocz glupot , nie interesuja was naprawde wazne sprawy. wiem ze nikt niechcialby byc na miejscu Lukasza Urbana. Boje sie myslec o tym co ten czlowiek przezyl. Podziekujmy mu chociaz w ten sposob. Za jego heroizm i odwage. Zmusmy Nimcow do uhonorowania, polskiego kierowcy. Jestem przekonana ze gdyby nie Pan Lukasz ,ofiar byloby duzo wiecej.Terorysta jechalby przez caly jarmark, bo taka jest ich rola zabic jak najwiecej.Prosze o wsparcie.

Gość Mariannne
Tirem nie jechalam ale bylam na takim jarmarku, wiem ile ludzi tam przebywa szczegolnie wieczorowa pora. widze zawisc i zazdrosc przemawiajaca przez was. Czy jest chetny ktory chcialby byc na miejscu tego kierowcy? Kto pierwszy?

Gość gość
dajze link do tego