Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obciągnęłam mu...

Polecane posty

Gość gość

Znamy się osiem lat. Od dawna coś do siebie mamy, ale przez moją niepewność siebie i brak wiary w to, że może mnie zechcieć, nie zeszliśmy się. W ciągu ostatnich kilku miesięcy wiele rzeczy się jednak zmieniło. Spotykamy się często, on jest dla mnie bardzo dobry, troskliwy i traktuje z szacunkiem. Nie powiedzieliśmy głośno, że jesteśmy parą, ale wszystko idzie w tym kierunku. Dzisiaj, kiedy się widzieliśmy, coś mnie poniosło. Całowaliśmy się i jakoś tak się złożyło, że rozpięłam mu spodnie, no i poszło dalej. On po wszystkim był zdziwiony jak jasna cholera - nie sądził, że byłabym do tego zdolna. Potem oczywiście wszystko było normalnie - powiedziałam, że póki co z seksem (z penetracją) chciałabym się wstrzymać. Po kilku godzinach zaczęłam jednak myśleć, czy dobrze postąpiłam. Czy zachowałam się po d****arsku? :(

Gość gość
haha d****a

Gość gość
Zdecydowanie jak dziiffka. Najpierw to facet powinien Ci zrobić dobrze

Gość gość
Jak jesteś sama i on sam to nie masz co mieć wyrzutów sumienia.

Gość gość
Kurwa taki długi opis który nic nie wnosi.

Gość KRUCAFUKS
No sama sobie odpowiedz haha "jakoś poszło " zachowałaś sie typowy l********g teraz on myśli że każdemu to robisz tylko on tego nie zauważył że taka jesteś bo miał o tobie dobre zdanie robie loda to pokazanie wyższości nad kobietą a ty pokazałaś jaka z cb uległa sucz

Gość gość
Dzisiejsze kobiety to szmaty wiec zachowalas sie normalnie jak na dzisiejsze standardy kobiet

Gość gość
mysle ze to najbardziej trafna odpowiedz

Gość Ee372x990s
Ale wy ludzie macie nasrane w baniach. Dziewczyna robiąca loda swojemu chłopakowi to d****a? Zresztą dużo więcej szacunku mam do prawdziwych dziwek, niż do frustratów obrzucających w internecie wyzwiskami kogo popadnie, żeby podbudować swoje ego.

Gość gość
Zobaczył, że się nie szanujesz :(

Gość gość
Zobaczył, że się nie szanujesz :(

Gość gośćjahepi
A może zobaczył, że będzie dobrą towarzyszką do tańca i różańca. Teraz taka kobieta to skarb:classic_cool: