Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Portal ogłoszeniowy dla fryzjerów

Polecane posty

Gość gość

Cześć, szukam partnera do uruchomienia nowoczesnego gabinetu medycyny estetycznej. W gabinecie zamierzam wdrożyć również panel SPA i usługi kosmetyczne. Niestety szukam partnera i szukam, a jakoś nie ma dobrego odzewu. Trochę jestem załamany. Znacie możecie miejsce, gdzie warto się ogłosić z takim pomysłem?

Gość rotttt
Ja miałem problem z odnalezieniem inwestora pod nowy salon SPA z nowoczesnymi technologiami. Mam u siebie komorę deprywacji sensorycznej, która pomaga klientom zrelaksować się w niesamowity sposób. Miałem pomysł, spory kapitał, a i tak brakowało. Udało mi się partnera naprawdę uczciwego odnaleźć przez beautyconnect.pl. Wystawiłem sponsorowane ogłoszenie (była też opcja darmowa, ale zależało mi na czasie). Otrzymałem naprawdę sporo odpowiedzi. Z 5 osobami nawiązałem wstępne kontakty. Ostatecznie pozostałem przy jednym inwestorze, który zamienił się z czasem w rzeczywistego partnera biznesowego i przyjaciela. Moja historia niech posłuży za przykład, jak jedno dobre ogłoszenia na solidnie prowadzonym portalu jest w stanie zmienić hipotetyczny biznes w interes zyskowny i przyszłościowy. Pozdrawiam gorąco :)