Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was używa scholla elektrycznego pilnika

Polecane posty

Gość gość

do stóp? Tego niebieskiego? Jakie macie opinie? Dostałam na prezent od kuzynki a koleżanka mi mówiła ze potem skóra jest gorsza i twardsza

Gość gość
Mam i jestem zadowolona. To taka domowa frezarka, w gabinecie kosmetycznym tez taka końcówka wykonują pedicure. Nie powinno się jednak przeginac z częstotliwością takiego zabiegu. Złuszczysz martwy naskórek to jak możesz mieć potem twarde pięty?

Gość gość
Koleżance chodziło o to ze niby przez ten pilling częściej ta skóra robi się gruba i twardsza. Coś jak z golenie maszynka ze włosy rosną szybciej i są mocniejsze

Gość gość
włosy nie odrastają mocniejsze od golenia i ścinania skóra nie robi się grubsza i twardsza od ścierania

Gość gość
Ja mam. Moim zdaniem to dobry sprzęt. Ja używam mniej więcej raz na dwa tygodnie, a w międzyczasie, w miarę potrzeby zwykłą tarkę do stóp, ale nie częściej niż raz. Poza tym kremie codziennie przed spaniem stopy kremem do stóp też marki scholl lub z rosmanna i pięty mam super. Tylko, że te pilniki i baterie trzeba dość zmieniać, a nie używać przez pół roku, bo wtedy naskórek źle się zetrze i efekt jest odwrotny od zamierzonego.