Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjelo sie, iz mezczyzna po 30stce jest dobry w lozku

Polecane posty

Gość gość

w przeciwienstwie do studenciaka nie spuszcza sie po 3 minutach, ponadto zalezy mu na tym i wiemjak to zrobic, by kobieta miala orgazm dlaczego tak malo studentek lgnie do mezczyzn po 30stce?

Gość gość
Jesteś prawiczkiem. Ty kompletnie nic nie wiesz na temat seksu. Młody chłopak może świetnie nad sobą panować, jeśli ćwiczy i powstrzymuje wytrysk... Ty nawet nie masz jak... :)

Gość gość
czyli myslisz ze studenci potrafia zaspokoajac seksualnie swoje kolezanki ze studiow? nie sa egoistami itp?

Gość gość
ja nawet 3 minut nie wytrzymuje :D tryskam po 20-30sekundach w cipce lub w ustach hehe ale jak to mówi moja Pani - lepiej krótko a często niż raz a długo a mój sprzęt się bardzo szybko regeneruje więc moge dochodzić wiele razy raz za razem

Gość gość
to prawda , ale młodszy może miec wytrysk 3 razy dziennie ten po 30-tce najwyzej raz Oczyiwście potwierdzam , że młodsi szybciej dochodzą .. TO nie jest sprawa doświadczenia , ale wrażliwości na bodżce .. Wraz z upływem lat ona spada Mlody strzeli po 3 minutach , starszy po 13

Gość gość
starszy będzie lepszy, pod warunkiem , że kobiecie wystrarczy seks raz dziennie Mlodsi szybciej się regenerują Wystarczy 4 godzinki i znowu jest gotowy

Gość gość
Autorze, mój chłopak jest więcej niż 10 lat młodszy od ciebie i może się bzykać bez przerwy przez godzinę, dwie... Potem kończy, parę godzin przerwy i zabawa może się zacząć od nowa. :)

Gość gość
jakie pare godzin przerwy? to ze mną jest coś wtedy nie tak chyba bo ja trysnę, dam mu odpocząć minutę i mi znów staje i mogę jechać dalej, mam 25 lat

Gość gość
Każdy facet jest inny. :) Ale jeśli ten twój finisz następuje po paru minutach, to ja wolę mojego chłopa. :D 🖐️

Gość gość
jakie pare godzin przerwy? to ze mną jest coś wtedy nie tak chyba bo ja trysnę, dam mu odpocząć minutę i mi znów staje i mogę jechać dalej, mam 25 lat To jest odosobniony przypadek ..