Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śnił mi się atak terrorystyczny

Polecane posty

Gość gość

nie potrafie dokładnie odtworzyc snu ,w kazdym razie było to gdzies w poznaiu jakas gala ksw czy inne walki,ja,moja mama i pies-hotel obok tych walk,siedziałysmy na tarasie(balkonie/patio?) i nagle raz po raz zaczeli wpadac grupkami islamiści,wystrzelali pół hotelu,nas oszczedzili bo cos tam im powiedziałam co im pasowało,pies [przestraszony uciekł,potem przybiegli ci bokserzy z gali (a moze to był klub w piwnicach hotelu?) ,zrobiła sie zadyma a ja obudziłam sie z wrzaskiem. Chore:( Tak sie chciałam wygadać bo nie mogę dojść do siebie,to było tak cholernie realne.

Gość gość
jak kiedyś śnili mi się terroryści to zawalił się dach w hali jak wujek mi się śnił że był w hotelu to trafił do szpitala więc z własnego doświadczenia powiem ci że sen oznacza że będzie wypadek i ktoś trafi do szpitala

Gość gość
nawet mi nie mów bo dzisiaj mąż z synami pojechali na narty,a brat jest w alpach (na wspinaczce..),a mnie czeka jutro nad ranem służbowa jazda do rzeszowa (z zielonej góry) autem ze spierniczonym drążkiem,szef ma dać do mechanika po nowym roku,pierd...nie jade.

Gość gość
Stawiam, że w Sylwestra będzie zadyma

Gość gość
że w sylwka coś dzieci merkel wymyśla to jst na 100% pewne,ja do dzisiaj jestem w szoku że na śdm był spokój.