Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilu97

Petting, ciąża ?

Polecane posty

Gość Lilu97

Wczoraj z moim chłopakiem uprawiałam petting, dotykałam jego wilgotnych bokserek i członka od śluzu (to nie byla sperma). Za jakieś 1-1,5 godziny dotknęłam swoich miejs intymnych tą ręka. Dodam, ze biorę tabletki antykoncepcyjne. Czy możliwa jest ciąża ?

Gość gość
Zdumienie mnie bierze, ze dzisiejsza młodzież majaca dostep do internetu i wielu innych źródeł ma taka mała wiedzę na ten temat. Tak trudno wpisac w wyszukiwarkę " jak dochodzi do zaplodnienia"? Jak ja bylam nastolatka zrodlem byla co najwyzej rozmowa z kolezankami bo wtedy nawet z rodzicami to byl temat tabu.

Gość gość
A skąd pomysł że zaszłaś w ciążę? Z tego co opisujesz nic nie uzasadnia takiego przypuszczenia!

Gość gość
Jak ja byłam nastolatka to źródłem takiej wiedzy było BRAVO GIRL :D

Gość gość
o tak i te listy do psychologa bravo hahaha normalnie dawna Wikipedia

Gość gość
raczej nie

Gość Lilu97
No ale czytałam na innych forach, ze mozna zajść w ciaze jak ma sie plemniki na rękach i przenosi sie je na pochwę, dlatego boje sie czy nie zaszłam w ciaze ale z drugiej strony zrobiłam to dopiero po 1,5 godziny wiec czy one zdarzyły "przeżyć"?

Gość gość
pochwa jest w środku więc dotykając się na zewnątrz nic nie przeniosłaś a poza tym po 1,5 godziny to chyba tylko terminatory przeżyją. A poza tym był wytrysk w ogóle??

Gość Lilu97
Nie, dotykałam tylko jego bokserek i członka który był mokry od śluzu (z tego co czytałam wytwarza się jak chłopak jest podniecony). A czytałam wlasnie na forum, ze sa w tym plemniki dlatego boje sie, ze mogłam cos przeniesc

Gość gość
NIE MA ŻADNEJ SZANSY!!