Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile przytylyscie do 22 tyg.ciąży?

Polecane posty

Gość gość

I z jaką waga startowalyscie? Ja zaczynałam z 58 kg teraz ważę 61 kg a aplikacja ciążowa uważa że to niedowaga i powinnam ważyć między 64-66..i tak myślę że to przesada by była.

Gość gość
a ile masz wzrostu?

Gość gość
To Twoja pierwsza ciąża?ile masz lat?

Gość gość
Nie to moja druga ciąża. Mam 30 lat.A jakie ma to znaczenie?

Gość gość
Ma znaczenie. A jak tylas w pierwszej?ile przytyłas?ja w pierwszej ciąży wolniej tylam miałam 31 lat, w drugiej szybciej -39 lat. Choć finalnie przytyłam tyle samo. Waga startowa podobna do Twojej. Wzrost 168.

Gość gość
W pierwszej zaczynałam z wagą 56 kg i przytyłam 17 kg mimo że miałam tylko brzuch i ogromne piersi. Ale brzuch widoczny miałam wobu dopiero kolo 5 miesiąca.

Gość gość
Cieszylam sie bo nie tylam. W 5 miesiacu chodzilam na plaze. Okazalo sie malowodzie i pielektazja ukm. Takze ja bym sie nie cieszyla. Zbadaj sie. Za to pod koniec 38 tydz wazylam 58 a przed viaza 53. Na poczatku schudlam do 47. Teraz waze 52 a jestem 2 tyg po porodzie. Nie mam rozstepow ale brzuch troche wisi. I przelewaja sie jelita.

Gość gość
Nie wiem jak to robicie że tak szybko chudniecie po ciąży.ja przytyłam standardowo 12 kg. Nadal mam 3 na plusie :-(

Gość gość
Ale jakie badania robi się w tym kierunku? Miałam tydz.temu usg i wszystko było ok, chyba by zauważyła polozna ze coś nie tak?.

Gość gość
Ja też bym zrobiła jakieś badania. Miałam to samo, przytyłam do 20 tygodnia ok 3 kg, bardzo się cieszyłam Ale jak się potem okazało byłam głupia że się cieszyłam

Gość gość
10:09 a co się okazało?