Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość gość

Byłam jakiś czas temu u mojego lekarza prowadzącego, u którego leczę się już od roku. Podczas tej wizyty rozmawialiśmy o kolejnym etapie mojego leczenia, a dokładniej o kosztach z tym związanych. Uprzedziłam go, że na chwilę obecną nie będę w stanie tego opłacić, zresztą on wie, że jestem biedna i sama z tym wszystkim. Powiedział do mnie mniej więcej tak, że mam się tym nie przejmować bo on ma znajomości i duże możliwości jeśli się mu ładnie odwdzięczę. Nie wiem jak to odebrać? Nie wyglądało to najlepiej.

Gość gość
Myślę, że na 90% myślał o seksie z Tobą jako forma zapłaty. Jeśli jesteś atrakcyjna to prawdopodobieństwo wzrasta do 99%.

Gość gość
No właśnie tak to odebrałam. :( Nie rozumiem dlaczego tak się zachował. Zawsze był dla mnie bardzo miły.

Gość gość
Ile masz lat autorko?

Gość gość
Mam 22 lata.

Gość gość
Czemu tak się zachował? Bo widzi młodą ( i pewnie atrakcyjną) kobietę w potrzebie którą łatwo może zmusić do uległości. Jest to osobowość typu psychopatycznego, nie przejmująca się uczuciami innych i zaspokajająca tylko swoje potrzeby. Unikać takich jak najdalej bo jeśli raz się zgodzisz, może Cię szantażować i wykorzystywać latami. Takie historie czasami kończą się tragicznie dla młodych wrażliwych kobiet.

Gość gość
Przeraziło mnie trochę to o czym piszesz. :( On bardzo dużo o mnie wie, bo mu się zwierzałam z wielu spraw...

Gość gość
Jak zareagowałaś gdy Ci to zaproponował?

Gość gość
Po prostu zachowałam się tak jakbym kompletnie się nie domyśliła o co mu chodziło. Później gdy już się z nim żegnałam w przedpokoju chwycił mnie za rękę i powiedział, żebym sobie przemyślała to o czym mówił. W ogóle wszystko zrobił w taki grzeczny sposób jeśli tak mogę to ująć, z uśmiechem.

Gość gość
a ile lat ma ten lekarz?

Gość gość
Nie wiem ile ma lat tak dokładnie, ale około 60 to na pewno.

Gość gość
To dobra partia, jak umrze na tob, obok ciebie, odziedziczysz majątek !

Gość gość
To chyba nie jest najlepszy pomysł. Ja nawet jeszcze nigdy tego nie robiłam.

Gość gość
No to niech Cię leczy, a Ty mu się od czasu do czasu nastawisz. To nawet nie jest taka zła opcja.