Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znienawidzona za nic

Nienawiść w rodzinie męża

Polecane posty

Witam Was. Chciałabym poprosić Was o poradę w sprawie relacji między mną a rodziną narzeczonego. Na wiosnę wychodzę za mąż za faceta z którym znamy się od jesieni. Decyzja zapadła szybko, ale bardzo się kochamy i uznaliśmy że nie ma na co czekać. Jakiś czas temu radość zakłóciła kuzynka mojego narzeczonego. Jest to baba, której nie znam osobiście, natomiast ta błyskotliwa i wszystkowiedząca baba wie że nie powinniśmy brać ślubu. Jej zdaniem narzeczony powinien w pierwszej kolejności otworzyć się na Boga zamiast myśleć o własnym szczęściu oraz zająć się synem swojej zmarłej ponad rok temu partnerki. Zdaniem kuzynki mój partner powinien leżeć plackiem w kościele i całymi latami wspominać zmarłą partnerkę. Kuzynka nazwała Nas egoistami, pomimo, że mój narzeczony wciąż czc***amięć ŚP partnerki, a ja nie mam nic przeciwko temu. Miało tego wiem, że nieboszczka życzyłaby Nam szczęścia. Szczerze mówiąc nie wiem czy powinniśmy zapraszać na weselę kuzynkę która uważa że dostaliśmy kociego rozumu ( sama tak to określiła) Ta kobieta mnie nie zna a już nienawidzi i ocenia, ja także boję się swojej reakcji na jej teksty o Bogu i Kościele. Też jestem osobą wierzącą, ale ja Boga szukam w człowieku, a Ona w biblii. Jak poradzić sobie z jej niesprawiedliwą oceną???

Gość gość
Jego była nie zyje rok, a on juz bierze kolejny slub? Szybko.

Gość gość
Bałabym się związać z kimś, kto tak szybko zapomina o byłej. Szybko się pocieszył. Oby i po tobie nie płakał zbyt długo.

ŚP narzeczona zmarła we wrześniu 2015 roku. Czyli uważacie, że za szybko się pocieszył ? No cóż tutaj też mam powód do obaw.... Dzięki za odpowiedź, może masz rację Gościu

Gość gość
Tak, za szybko się pocieszył.

Gość gość
Nie słuchaj zawistnych bab! Rozpamiętywanie i umartwianie się nic tu nie pomoże,myślcie o własnym życiu i szczęściu,sama dobrze wiesz że to co się stało jest nie do odwrócenia.