Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

poronilam:(

Polecane posty

Gość gość

mialam w tym roku najlepsze i najgorsze swieta Bozego Narodzenia po 2 latach kiedy mamma mi zmarla na chorobe nowotworowa i w miare pozbieralam sie z tego dowiedziwlam sie ze jestem w ciazy masakra tak sie cieszylam jednak szczescie nie trwalo dlugo umowilam sie na wizyte 2 styvznia z ginekologiem na usg zeby zobaczyl niestety nue doczekalam sie z radosci siostrom moim powiwdzialam ze jesten w ciazy badania beta hcg to wykazaly i one mie opieprzyly ze sie nie mowi bo sie zapeszy zaczely mowic o poronienuach itp i wyobrazvie sobie ze w 2 dxien swiat dostalam bolesci potem krwawien niestety trafilam do szpitala lekarze stwierdzili ze jest to wczesna ciaza wiec nie bedzie trzeba robic zabiegu okazalo sie nastepnego dnia ze jednak trzeba bo nie wyszlo ze mnie wszysyko a lekarz przy badaniu usmiechnal sie i z szyjki mi czesc jaja wyciagnal mowiac jakie piekne jajo dajmy to do badania hisyopayologicznego potem bylo tylko gorzej caly sztab kazal mi sie rozebrac na zabiegu uspali mnie i juz niczego nie pamietam po zabiegu okropne bole skurcze gorsze od miesiaczki mam dosc jak to przezyc teraz mam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować