Gość gość Napisano Grudzień 29, 2016 Co potrzebne jest do zalozenia firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2016 Dowod osobisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość defila Napisano Grudzień 29, 2016 W prowadzeniu własnej działalności przydatne są narzędzia dostępne w sieci , na przykład takie jak kalkulator wypłat dla pracowników - http://poradnikprzedsiebiorcy.pl/kalkulator-wynagrodzen/ Dzięki któremu bardzo szybko można wyliczyć płace brutto i netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2016 zależy co to za firma mała duża internetowa działalność ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Napisano Sierpień 28, 2019 Samo założenie to nic. Firmę trzeba wypuścić do klienta, wypromować Najlepiej zdać się na profesjonalistów, takich jak Grupa eXtreme design system. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariusz-99 Napisano Wrzesień 18, 2019 Również śmiało polecam Grupę eXtreme Design System! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala Napisano Grudzień 30, 2019 Najważniejsze są chęci. Ja marzyłam o własnej małej firmie. Dlatego założyłam Studio Figura. Pomagam kobieta pozbyć się zbędnych kilogramów. Dzięki temu są szczęśliwsze, a mi to sprawia ogromną radość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sieciak 0 Napisano Czerwiec 25, 2021 Jeżeli chcesz otworzyć własny biznes powinieneś koniecznie zdecydować się na CRM. Mogę polecić Ci Firmao, ponieważ jest indywidualnie dopasowany do specyfiki firmy. Do tego, zanim się zdecydujesz kupić pakiet, najpierw za darmo przetestuj system firmao.pl/ds. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach