Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hopeless287

Tabletki antykoncepcyjne a ellaone

Polecane posty

Gość Hopeless287

Witam serdecznie. Przeszukałam już chyba cały internet, a nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. W zeszłym miesiącu nie brałam jeszcze tabletek antykoncepcyjnych. Kochaliśmy się z chłopakiem i niestety pękła mu prezerwatywa. Nie jesteśmy w żadnym wypadku gotowi na dziecko, więc w razie w wzięłam tabletkę ellaone. Od okresu po tej tabletce zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne. Wiem, że w pierwszym miesiącu brania podczas użycia tabletki ellaone należy wspomagać się prezerwatywami. Nie kochaliśmy się więc przez ten miesiąc, az do wystąpienia krwawienia. Wczoraj wzięłam trzecią tabletkę z drugiego blistra i kochałam się rano z chłopakiem, dodam , że skończył we mnie. I teraz moje pytanie. Czy gdy brałam cały zeszły miesiąc tabbletki i te 3 dni z nowego blistra to byłam juz po tych 3 dniach zabezpieczona? Czy "powinnam się martwić" , że mogłam zajść jednak w ciążę? Bardzo się martwię. Dziękuję za pomoc

Gość gość
Po to zapraszasz goscia do piz.y aby zostawił ci prezent

Gość gość
nie rozumiem twojej logiki! Najpierw uprawiasz seks a potem zaczynasz się zamartwiać?? Myśl przed a nie po! Skoro nie ufasz tabletkom anty to w jakim celu je bierzesz?