Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każda dziewczyna po zagadaniu mówi że ma chłopaka

Polecane posty

Gość gość

kłamią w żywe oczy

Gość gość
nie każda , ja nie mam i nie kłamię że mam

Gość gość
Skoro tak duzo ich tak powiedzialo, to zapewne wyczuwaja ze zagadujesz hurtowo i bez polotu i lapia sie najprostszej wymowki.

Gość gość
gość dziś nie zagaduje hurtowo tylko zagaduje do 2-3 dziewczyn dziennie i każda mówi mam chłopaka typowe kłamliwe istoty

Gość obecny
kobiety celowo wprowadzają facetów w błąd , wiele razy tak miałem , umawiałem się na randkę z kobietą , biegłem na spotkanie z różą w zębach , potem kawiarnia , kawa i przysłowiowa 'wuzetka' , fajna rozmowa przy kawie , całus przy pożegnaniu i kolejna próba aby umówić się na randkę , więc dzwonię do kobiety i słyszę : - wiesz , wszystkiego nie powiedziałam przy kawie , jestem po kilkumiesięcznym związku , który się wypalił i teraz muszę odpocząć psychicznie opowiada kobieta , więc dzięki za propozycję ale nie teraz , wszystkiego najlepszego i odezwij się kiedyś , papa, papa , takie teksty to jest 'norma' u kobiet , jej sprawa , niech spada na drzewo , nic na siłę

Gość gość
Nie, to nie jest hurtowo, to milosc od pierwszego, trzy razy dziennie. Uczuciowy chlopiec z ciebie :)

Gość gość
Ja nie zagaduje do zadnej, bo jestem niesmialy i paralizuje mnie strach.

Gość gość
a co mam do jedna miesiecznie podrywać jak dostane kosza to co mam czekać aż mnie dziewczyna poderwie ja nie mam czasu brakuje mi drugiej połówki dlatego szukam facet to ma przesrane z tym poderwaniem dziewczyny nawet jak uda się zdobyć jej numer to nie wiadomo czy się randka uda, pójdziesz z nią 2-3 randki a ona ci odpowie "nic z tego nie będzie żegnam"

Nie rozumiem, jak można nie umieć zagadać do laski. Podchodzisz i gadasz, co w tym trudnego, chyba język w gębie macie prawda ?

Gość gość
mamy ale one od razu mówią, że mają chłopaka i się spieszą do pracy/na uczelnie na tym się kończy znajomość

Gość gość
może są miłe i nie chcą szczerze mówić że im się nie podobasz?

Gość gość
może bo kolega który jest bardzo przystojny każdą potrafi poderwać na ulicy

Gość gość
mi się wydaje że kłamią i pewnie im się nie podobam pewnie chcą typowego przystojniaka z klubu

Gość gość
ja tak mówie jak mnie zagaduje jakiś obwieś, gdyby mi sie podobał wizualnie albo chociaż dobre wrażenie zrobil to nie spuściłabym go takim tanim tekstem

Gość gość
Niektóre mogą się bać lub być nieśmiałe, na np. się peszę gdy ktoś zupełnie obcy do mnie zagaduje i wolę w takiej sytuacji zwiać jak najszybciej. Musisz poznawać kobiety w bardziej naturalnych sytuacjach, czyli wtedy, kiedy są nastawione na rozmowę i jakiś rozmówca nie wyda im się nachalnym dziwakiem.

Gość gość
gość dziś nie sądzę bo kolega który jest bardzo przystojny podrywa każdą nawet te nieśmiałe

Gość gość
Na tanie teksty ulicznych wyrywaczy typu: Cześć, jestem Jacek, może się poznamy? to raczej ładna, pewna siebie się nie nabierze, może skrajnie zdesperowana. Arogancka i chamska odpowie: sp..aj brzydalu, te kulturalniejsze skłamią, że mają chłopaka i pójdą w swoją stronę, inteligentne prychną ci w twarz albo zrobią srogą minę bo wiedzą, że lecisz tylko i wyłącznie na ich urodę, a nie osobowość.

Gość gość
19:00 nie inteligentne, tylko mizoandryczki.