Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieprzyki u maluchow

Polecane posty

Gość gość

u mojej 2,5 letniej corki zauwazylam dzis 2 nowe pieprzyki,sa na plecach i na ramieniu.Ma ich juz z 6 razem,zastanawiam sie czy to norma czy u tak malych dzieci pojawienie sie nowych pieprzykow jest czyms naturalnym?isc z tym do lekarza?sa to takie male,brazowe kropki,punkciki,niepotrzebnie martwie sie?

Gość gość
nikt nie odpowie?

Gość gość
norma :) moja córka ma 10 lat i ciagle pieprzyków przybywa, syn miał tak samo, pytałam kilku lekarzy i to zupełnie normalne

Gość gość
dziekuje Ci bardzo

Gość gość
dziekuje Ci bardzo

Gość gość
bardzo proszę :)

Gość gość
mój mały tez ma 2,5 roku i chyba z 5 pieprzyków. Obydwoje z mężem jesteśmy dość opieprzeni więc podejrzewam że W. też będzie

Gość milenak2
"u mojej 2,5 letniej corki zauwazylam dzis 2 nowe pieprzyki,sa na plecach i na ramieniu.Ma ich juz z 6 razem,zastanawiam sie czy to norma czy u tak malych dzieci pojawienie sie nowych pieprzykow jest czyms naturalnym?isc z tym do lekarza?sa to takie male,brazowe kropki,punkciki,niepotrzebnie martwie sie?" Dobrze jest zadać takie pytanie dermatologowi, nawet zdalnie np. przez http://portalzdrowiadziecka.pl , bo o ile wiem, pieprzyki są dziedziczne i trzeba na nie uważać. Po sobie widzę dziedziczenie pieprzyków od strony ojca, którego rodzina jest w znamionach i również tendencjami do zmian i nowotworów :( Jak tylko zauważę zmianę, od razu lecę do lekarza. Jak jest u Ciebie? Czy w rodzinie miał ktoś problem ze znamionami?

Gość gość
wez mnie nie strasz,oboje z m tez mamy duzo pieprzykow,nawet setki,badamy sie co jakis czas u dermatologa i jest ok,zastanawialam sie tylko czemu u tak malego dziecka juz tyle pieprzykow,ale wczoraj troche pogrzebalam w necie i rzeczywiscie to normalka,nic mi nie wiadomo by w mojej rodzinie ktos chorowal na raka skory,

Gość gość
moze ktos jeszcze?

Gość gość
podnosze

Gość gość
up