Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wsiadł do ciezarowki

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie mam pytanie opnoscie tego strasznego zamachu w Berlinie z dn 19 gr. długo się nad tym zastanawialam i nie umiem znalezc odpowiedzi moze ktos z was kto tez jezdzi tirem moze bedzie zorientowany , tylko prsze bez wygłupow, pytam powaznie: jak ten zamachowiec dostał się do polskiej ciężarówki?? to nie zamyka się kierowca od srodka? znaczy się wiadasz jedziesz i masz cały czas drzwiczki otwarte?

Niech się teraz pławią ze swoimi brudasami jak ich chcieli. Wujek Adolf nigdy im tego nie wybaczy...

Gość gość
a jak wsiadasz do samochodu osobowego, zamykasz drzwi od środka? jeśli tak, nie powinnaś, ponieważ utrudnia to otwarcie drzwi w razie wypadku. kierowca na pewno miał otwarte drzwiczki, a oprawca nie wsiadł do ciężarówki w czasie jazdy. szczegół, że jednym z ostatnich smsów kierowcy było, że przejeżdża przez muzułmańską dzielnicę.

Gość gość
no wiesz... ja nie jezdze autem, choc mam prawko, ale narazie niepraktykowane. wiem,ze niektorzy nie zamykają drzwi ale dla mnie to niedobrze. uwazam,ze powinno się zaykac a mopwienie ze moze się zablokowac... pas bezpieczenstwa tez moze się zablokowac, wszystko moze... pewnie ze tamten nie wsiadł gdy samochod jechał, moze wsiadł jak stanąl na swiatlach np... tylko dziwne to? chodził i otwieral i sprawdzał kto ma otwarte? a moze postrzelił w przednią szybe i tak się dostał? no zastanawia mnie wlasnie ta sprawa jak mozna tak sobie wsiasc do czyjejs ciezarówki? mysle ze ludzie powinni byc teraz ostrozniejsi, zwlaszcza ze to nie pierwszy przypadek, we Francji tez porwano ciezarówkę i wjechano w tłum. kierowcy powinni się zamykac.

Gość gość
ja bym sie zawsze zamykala, chocby ze wzgledu ze duzo jest przypadkow ze ktos np na swiatłach podbiegnie i cos wyrwie,ukradni albo pobije,moj tata się zawsze zamykał.