Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka urodziła ponad półtora roku temu i na jej facebooku od tamtej pory są

Polecane posty

Gość gość

cały czas TYLKO posty o karmieniu piersią przeplatane zdjęciami dziecka i artykułami o karmieniu piersią Jest chuda, bezkształtna ma włosy przed brodę i się nie maluje, wstawia zdjęcia jak całuje synka w usta Uważacie, że to wszystko syndrom kochania dziecka bardziej od męża?

Gość Madziusiątko
to taka baba co nie wiedziałą co ze sobą zrobić więc zaszłą w ciąze z byle kim. Trochę wkurzające takie babay, bo sensownie nie mozna z nimi pogadac o niczym innym jak o kupkach i zupkach

Gość gość
Dodam, ze nie każda kobieta jaką znam taka jest,w ięc faktycznie to nie jest norma. Mam dwóch kuzynów, ich żony po zostaniu matkami sa wciaz normalne. Moja kuzynka też. Moje koleżanki tez, te, które mają już dzieci. Tylko u niej coś takiego widzę i nie jest to jedynie moje spostrzeżenie, bo mamy współną znajoma, która mówi, że na razie znią nie rozmawia, bo od czasu porodu widziały się raz i nie rozmawialy o niczym konkretnym, tylko o mleku w cyckach- tak dokładnie sie ta laska wyraża- 'mleko w cyckach, to i tamto, hahaha'. Nasza znajoma wcale nie ma sama dzieci, więc 'mleko w cyckach' niekoniecznie jest tematem mogącym je połaczyć, a tamta swoje. Nie oglądałam dawno jje profilu na fb, aż wysłal mi zaproszenie nowy kolega i zobaczylam ją w naszych wspólnych znajomych. przypomniala mi się i kiknelam w nią. Jej dziecko ma już dwa lata, i historia jej postów jest bardzo długa, ona ok 3-4 razy w tygodniu zamieszcza zdjęcia dziecka, cytaty o piersiach, teskty o karmieniu i krzykliwe posty o prawie do karmienia. I uwaga: nie jestem osobą przeciwną karmieniu publicznemu, nigdy mnie to nie raziiło. Nie kuouję też propagandy, że mleko z puszki jest lepsze od karmienia piersią. Ten temat to nie jest prowokacja pro- mm ani nic takiego. Nie spotkałam się jeszcze z taka osobą po prostu...

Gość gość
Przejżałam jej cały profil od porodu (był obwieszczony). Dobrze, że zdjęcia pochwy chociaż nie ma. Od tamtej pory były tylko 3 posty inne niż zdjęcie dziecka i teksty z piersiach z wykrzyknikiem. 2 posty dotycyzły czarnego protestu, jeden post dotyczył narzekania na męża. Poza tym od dwóch lat TYLKO 'mleko w cyckach' i zdjęcia dziecka...

Gość gość
Jest taka funkcja:blokuj ... ale nie... ty musisz zakładać temat o znajomych z fb bo własnego życia nie masz hmm?

Gość gość
mam, ale się dziwię, mam prawo nie sądzę, by takie kobiety były dobrymi matkami;-//

Gość gość
daj link do jej profilu