Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy strasznie boli co to może być ?

Polecane posty

Gość gość

strasznie kłuje mnie po lewej stronie brzucha tak niżej ,wykluczam choroby kobiece bo niedawno byłam gruntownia badana. Co tam jest? z anatomi to a słaba jestem ,wątroba to? Kłuje tak ze trudno sie ruszyc.

Gość gość
niestety nie umiem pomóc ale mam nadzieje że niebawem ból ustąpi. sen jest najlepszym lekarstwem..

Gość De Vis
Wątroba jest po prawej, więc ją możesz raczej wykluczyć. Kłucie po lewej może świadczyć o jakiejś przepuklinie (wtedy byłby też wyczuwalny guzek pod skórą), albo o jakiejś poważniejszej chorobie. Trudno coś powiedzieć, bo nie podałaś zbyt wielu informacji. Jak bardzo boli, czy boli cały czas, czy np. tylko po jedzeniu, czy boli przy naciskaniu, czy towarzyszą temu jakieś inne objawy? Jeśli ból nie ustąpi to najlepiej udać się z tym do lekarza, bo może to świadczyć o stanie chorobowym.

Gość gość
Przeróżne rzeczy.

Gość gość
chyba po jedzeniu ,bo wczoraj jak zjadłam kuraka z rożna to tez kłuło ale mniej i krótko,a dziś żurek i kłuje od 15 i to strszliwie. No ale jakie tam są organy ?

Gość gość
trzustka

Gość gość
Ogon trzustki i końcowy ODCINEK jelita grubego, a potem schodzi pod kątem do obytnicy. Ale skoro boli od razu po zjedzeniu to pasowałaby trzustka. Tyle że problemy z trzusuką nie tak rzadko ciężko wykryć. Na pewno bez obserwacji w szpitalu. W każdym razie różnie bywa z trzustką.

Gość gość
Przestań chlać, jak świnia HIM tu zużyty kondonie to trzustka przestanie boleć!

Gość gość
dziękuje za odpowiedz,miałam ostatnimi czasy wielkie bóle w dolnej parti pleców wiec robiłam gruntowne badania ,równiez usg brzucha i nic nie wyszło. Teraz nie kłuje,ale umierałam do 7 rano:( Po nowym roku ide jeszcze do rodzinnego bo panicznie boje sie powtórki. Nie jestem zaden him a alkoholu nie pijam bo nie lubie.

Gość aabuena
Wiesz co z takimi bólami nigdy nie ma żartów bo to może być coś z trzustką lub wątrobą. Kup sobie Sylimarol w aptece jak nie przejdzie to leć do lekarza...