Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektorzy faceci jak widza laske,ktora im sie podoba

Polecane posty

Gość gość

nadymaja sie jak paw i za wszelka cene chca byc zauwazeni,a jesli ta ich zignoruje to zaczynaja sie zachowywac jak swinie ?Tak zle to znosicie jesli laska nie odpowiada na wasze zaloty ?

Gość gość
nie zachowywałem się tak

Gość gość
Nom, bo boli ich ze zostali olani. Ego ich rozwala od srodka a tu bum! Ja taki nie jestem, tzn nie pajacuje i nie probuje sciagac na siebie specjalnie uwagi jakiejs dziewczyny. I wyszedlem na tym lepiej. Inni pajacowali, a ja normalnie zagadalem i gadamy do dziś jako para

Gość gość
Ja też jak dostanę kosza to nie mszcze się, jak cierpie to w środku i nie daje po sobie poznac, poza tym, że sie dystansuje.

Gość gość
Bo prawdziwa dama nawet jak da kosza TO jest miło. A jak trafisz na prostaczke to trzeba odpłacić agresją.

Gość gość
gość dziś Bo prawdziwa dama nawet jak da kosza TO jest miło. A jak trafisz na prostaczke to trzeba odpłacić agresją. x A skad wiesz akurat,ze ta kobieta jest "prostaczka"czy "dama"jak widzisz ja pierwszy raz i nie zamieniles z nia ani slowa ? :D Widze,ze kogos cos zabolalo bo sam sie pewnie tak zachowuje haha :)

Gość gość
No jak się nie zamieni ani słowa to trudno także być chamem. Nie bardzo wiem jak można być chamem nie rozmawiając z daną dziewczyną. Mi chodzi o sytuację gdzie zamieniło się kilka zdań.

Gość gość
Znowu autorka chwali sie znajomoscia z dupkami. Porzadny mezczyzna nie zagaduje od tak do kobiety bo wie ze baby leca na dupkow wiec on nie zaimponuje. Tacy mezczyzni zwykle rezygnuja i slusznie zreszta po co cierpiec.

Gość gość
up